free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια νίκη και ένα τρίποντο απέχει από την Κούπα ο Ηρόδοτος

Δυο αγωνιστικές απέμειναν για την ομάδα του Ηροδότου, η οποία βρίσκεται στο +6 από την 2η θέση και το Αιγάλεω. 

 

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα κάνει το ρεπό της την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο για να χάσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να χάσει και τα δυο παιχνίδια που έχει στο πρόγραμμα της με ΠΟΑ και ΑΕ Μυλοποτάμου, ενώ παράλληλα το Αιγάλεω θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία ματς που έχει κόντρα σε ΟΦΙεράπετρας (εντός), Άγιο Ιερόθεο (εκτός) και Παλαιόχωρα (εντός).

 

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έχει πετύχει έναν μεγάλο άθλο την φετινή αγωνιστική περίοδο και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να πάρει την κούπα του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και έπειτα να διεκδικήσει την άνοδο στην Football League.

 

Για να «κλειδώσει», ωστόσο το πρωτάθλημα θα πρέπει πρώτα να πάρει ένα τρίποντο στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια που έχει με ΠΟΑ και ΑΕ Μυλοποτάμου.

 

Ο Ηρόδοτος έχει, φέτος, σε 18 αγώνες 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας κερδίσει μέσα – έξω το Αιγάλεω. Παράλληλα, έχει την καλύτερη επίθεση έχοντας πετύχει 28 γκολ, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό.

 

Πηγή: prismasport

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας της Αλικαρνασσού για το μεγάλο παιχνίδι του Ατσαλένιου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση

 

Κορυφώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (18/3) με αντίπαλο τον ΠΌΑ στο Ατσαλένιο, με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες.

Για σήμερα λοιπόν δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, σε παιχνίδια επιθετικής τακτικής, passing game με τελειώματα και στο τέλος διπλό.

Επόμενη και τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Ηροδότου

Related posts

“Έκλεισε το κέντρο”

Κωνσταντίνος Περούλης

Τον γκολκίπερ Μπαμπανιώτη απέκτησε ο Διαγόρας

Abola Team 2

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης συνάντησε τους Κυπελλούχους του ΟΦ Ιεράπετρας!

Abola Team 2