free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να φτάσουμε το Χαϊδάρι στη θέση που του αρμόζει»

To στίγμα του για την ομάδα που οραματίζεται, εξέφρασε ο νέος τεχνικός ηγέτης του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης.  

 

 

Την «παρθενική» του εμφάνιση στην άκρη του πάγκου του ΑΟ Χαϊδαρίου θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Παπαρούνης στην σαββατιάτικη κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Διάνα Ηλιούπολης 

Ο επιτυχημένος τεχνικός, επέστρεψε στις … δυτικές συνοικίες (σ.σ. μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι καθόταν στην άκρη του πάγκου του συντοπίτη Θριάμβου), μετά από  διάστημα εννιά μηνών, έπειτα την θητεία του στην ΑΕ Ηρακλείου, φέρεται πιο αποφασισμένος από ποτέ, ώστε να οδηγήσει την δημοφιλέστατη και ιστορική νέα του ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. 

 Κάτι το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τα λεγόμενά του: 

«Είμαστε όλοι μας σε κατάσταση ετοιμότητας για το δύσκολο, όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης. Η νέα μου ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και όλοι ευελπιστούμε να τριτώσει το καλό απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Ξεκινάμε να θέτουμε από φέτος τις υγιείς βάσεις, που θα επιτρέψουν στον ΑΟ Χαίδαρίου να πρωταγωνιστήσει από την επόμενη περίοδο. Αυτό, που προέχει, είναι να φτάσουμε το Χαίδάρι στη θέση που του αρμόζει, που δεν είναι άλλη από τις παραπάνω κατηγορίες»

 

 

Με πολλές ελλείψεις 

Με αισθητές απουσίες στην σύνθεσή του θα παραταχθεί ο ΑΟ Χαϊδαρίου απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης. Ο Νίκος Παπαρούνης στο επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της νέας του ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών  των τραυματιών Τσούκη, Χαλκιά, του μόνιμα απόντα λόγω χειρουργείου Μπερλέσι και του στρατευμένου Κοτσολάκη.

 

 

 

 

 

Related posts

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 0–0

abola10

Το αντίο του Γιαννακόπουλου

abola10

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team