free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η Πεύκη πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες της και ηττήθηκε με 1-2 από τα Σούρμενα

Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε στο ματς Πεύκη-Σούρμενα.

Η γηπεδούχος ομάδα που έκανε καλό παιχνίδε δεν αξιοποίησε τις κλασσικές ευκαιρίες που είχε για γκολ με συνέπεια να ηττηθεί με σκορ 1-2 από τα Σούρμενα.

Στο 20′ ξεκίνησε δυνατή η Πεύκη έχοντας δοκάρι με τον Αναστασίου όπου στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα αποκρούστηκε από την συμβολή των δοκών, με τον Ρώσση στο 53′ να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

 

Τα Σούρμενα αντέδρασαν γρήγορα και έφεραν το ματς στα ίσια στο 62′ με τον Παπαδακη.

Λίγο μετά το 1-1 η Πεύκη έχασε ευκαιρίες από αυτές που θεωρούνται σίγουρα γκολ αλλά ο Αναστασίου που πλάσαρε σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληξε ισόπαλο, ο χαρισματικός Σπύρος Δημογιάννης είχε διαφορετική άποψη.

 

Συγκεκριμένα με ωραίο σουτ έκανε το 1-2 στο 89′ παγώνοντας τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές της Πεύκης χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στους ροσσονέρι.

Κορυφαίος του αγώνα ο Ανδρέου που τα έκανε όλα για την Πεύκη ενώ από την γηπεδούχο ομάδα διακρίθηκαν ακόμα οι Μπίφσας, Ρώσση και από τα Σούρμενα οι Δημογιάννης, Σπ. Δημογιάννης, Μανωλιάδης.

 

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας) Μπίφσας, Κοντογιαννόπουλος, Μότσιος, Ανδρέου, Λούμης, Πέτσι, Τσεπελέ, Κουτούζης (69′ Παππάς), Χρήστου (41′ Πετράκης), Ρώσση, Αναστασίου (76′ Μακρυνικόλας).

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Λύρος, Θυμιανός, Μαρινάκης, Ακριτίδης, Φωτιάδης, Γασπαράκης (56′ Παπαδάκης), Φωστέρης, Μανωλιάδης (57′ λ.τρ. Δημογιάννης Β.), Φέρτης (63′ Ακογλάνης), Δημογιάννης Σπ., Πρέκας (76′ Θεοδώρου).

Related posts

Φινάλε με νίκη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (0-3)

Abola Team

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Γιώργο Ρέτζο περαστικά”

abola10

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Αποκτά τον Χρήστο Φάρο από τη Διάνα για τρεις μήνες

Γιώργος Ανανίδας