free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ματς θρίλερ η μαχητική και ηρωική Κηφισιά με κόντρα την διαιτησία και ανατροπή στο σκορ νίκησε 2-1 την ΑΕ Μυλοποτάμου (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έχοντας αντίπαλο την ΑΕ Μυλοποτάμου που προηγήθηκε στο σκορ αλλά και κόντρα την διαιτησία η Κηφισιά του Ηλία Καλοπήτα παίζοντας με πάθος, μαχητικότητα και ηρωισμό και με ανατροπή στο σκορ νίκησε με σκορ 2-1 την ΑΕ Μυλοποτάμου του Γιώργου Κόλτζου.

Η ΑΕΜυλοποτάμου και αφού πρώτα απείλησε με τον Βαρούχα που ήταν ο κορυφαίος των νικητών και μόνιμη απειλή για τους γηπεδούχους στο 11’, «άνοιξε» το σκορ στο 17’ με ένα πανέμορφο τέρμα του Κώστα Κιάσσου με φάουλ από 65 μέτρα κάνοντας το 0-1!

 

Μετά το γκολ η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι και πάλι και ανέβηκε απειλώντας στο 28’ με τον Τσαφταρίδη από θέση τετ-α-τετ να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Κελαϊδή με τον τερματοφύλακα να αποκρούει σε κόρνερ.

 

Αυτό που δεν έκανε στο 28΄, το έκανε στο 39’ ο Τσαφταρίδης, ο οποίος ευνοήθηκε από την αδράνεια της άμυνας και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους.

 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, όμως στο 41’ το ψαλιδάκι του Μάστορα, απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς.

 

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους με το 1-1 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

 

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε «ροντέο» με πολλές σκληρές μονομαχίες με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολλές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

 

Σε μία από αυτές στο 67’ η Κηφισιά «άγγιξε» το γκολ με τον Καϊμακαμούδη να πλασάρει και τον Κελαϊδή να αποκρούει πάνω στην γραμμή με τα πόδια.

 

Τελικά η Κηφισιά κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στο 88’ με τον Καϊμακαμούδη να κερδίζει πέναλτι από τον Μποτωνάκη και να το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη παραμονής στην ομάδα του.

Στο 13′ σε γύρισμα του Τζέλη και σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας στην περιοχή της ΑΕ Μυλοποτάμου η μπάλα έδειξε να χτυπάει σε απλωμένο χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων. 

Στο 37′ σε κοντινό σουτ του Μποτωνάκη αντέδρασε σωστλα ο γκολκίπερ της Κηφισιάς Κυρίτσης, ενώ στο 45′ σε κεφαλιά Ρηγάκη εκτινάχτηκε εντυπωσιακά στην γωνία του ο γκολκίπερ Κυρίτσης και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Λίγο πριν στο 44′ σε γυριστό σουτ του Καϊμακαμούδη η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 66′ ο Φώτης Καϊμακαμούδης αιφνιδιάστηκε δεχόμενος την μπάλα προ κενού τέρματος και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 67′ σε σουτ του Τζέλη που ήταν άριστος χειριστής της μπάλας και οργανωτής των επιθέσεων της ομάδας του από μακριά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 68′ σε σουτ του Τζέλη η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού της ΑΕ Μυλοποτάμου μέσα στην περιοχή ενώ στο 72′ ο διαιτητής Φώτης αρνήθηκε διπλό πέναλτι στην Κηφισιά όταν σε σουτ του Ρεντζή η μπάλα βρήκε καθαρά σε χέρι αμυντικού ενώ στην συνέχεια της φάσης υπήρξε καθαρή ανατροπή του Καϊμακαμούδη. Στο 78′ ο Μεϊμάρογλου που τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα χωρίς να τον καταλάβουν οι αμυντικοί, μόνος στην γραμμή του τέρματος έχασε από τα γκολ που δεν χάνονται ενώ στο 79′ ο Βαρούχας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε αντεπίθεση φαρμάκι αλλά απέκρουσε δύο φορές σωτήρια και με έξυπνο τρόπο ο γκολκίπερ της Κηφισιάς Ηλίας Κυρίτσης. Στο 88′ σε σουτ του Τεγούση έγινε καθαρό χέρι μέσα στην περιοχή της ΑΕ Μυλοποτάμου ενώ στην συνέχεια της φάσης δόθηκε το πέναλτι στην ανατροπή του Καϊμακαμούδη ο οποίος το εκτέλεσε ο ίδιος ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Κηφισιάς με 2-1. Κουρφαίος παίκτης των νικητών ο Τσαφταρίδης ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια επίθεση μόνος του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε επιθετικά και ο Ρεντζής ενώ πολύ καλοί στην οργάνωση του παιχνιδιού ήταν ο αρχηγός Τεγούσης, ο Τζέλη και ο Παναγιωτόπουλος που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι. Πολύ κσλός και ο Καϊμακαμούδης ο οποίος έδωσε πολλές μονομαχίες στην αντίπαλη περιοχή, είχε πολλές τελικές προσπάθειες και δικαιώθηκε με το νικητήριο γκολ που πέτυχε για την ομάδα του.

Πολλά λάθη από τον διαιτητή Φώτη από την Εύβοια εις βάρος της Κηφισιάς καλοί οι βοηθοί του από την Εύβοια Πριόνας, Χατζηκαμαγιάννης.

Συνθέσεις:

 

Κηφισιά: Κυρίτσης, Τσερκέζος (84′ Κωνσταντινίδης), Έσλερ, Ταγούσης, Καραμπάς, Μεϊμάρογλου, Τσαχταρίδης, Τζέλη, Καϊμακαμούδης (90′ Κυριαζής), Ζέλο (62′ Παναγιωτόπουλος), Ρεντζή (90′ Χαραλάμπους)

 

ΑΕΜυλοποτάμου: Κελαϊδής, Μυρθιανός, Πιτσόκος, Μποτονάκης, Κιάσσος, Πλουσής (λ.τ. 44′ Δελήμπασης), Μάστορας (58′ Βιτώρος), Ρηγάκης, Μερτίρι (65′ Ξαγοράρης), Δροσάκης (73′ Σιόρε), Βαρούχας.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε στο ημίχρονο ο Πλουσής της ΑΕ Μυλοποτάμου που χτύπησε στο πρόσωπο και στην μύτη.

Τα γενέθλιά του είχε ο γυμναστής της Κηφισιάς Λευτέρης Μυλώνης.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Οι αναβολές στη Γ’ Εθνική

abola10

Ο Εθνικός νίκησε 2-1 τον Ιάλυσο

Abola Team 3

Εθνικός Πειραιά: Ντύνει στα «κυανόλευκα» τον Βάντερσον

Abola Team