free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Πήραμε μεγάλη νίκη!»

Στην αξία του «τριπόντου» επί του Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής, δίνοντας το στίγμα του για την απαιτητική συνέχεια. 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικρατώντας με 2-1 του ιδιαίτερα μαχητικού Παλαιού Φαλήρου, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. 

Η εν γένει εικόνα, που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι», άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος εστίασε στην αξία του τριπόντου, αλλά και στον τρόπο αντίδρασης των παικτών του: 

«Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι το Παλαιό Φάληρο. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ δεχόμενοι γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, οι παίκτες του δεν πτοήθηκαν και δείχνοντας τρομερή πίστη, πάθος και σφυγμό κατάφεραν να κάνουν την ολική επαναφορά  

Πρόκειται για μία σπουδαία και δίκαιη νίκη, η οποία έρχεται να μας βάλει ξανά σε ράγες επιτυχιών και να μας οπλίσει με αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού των«ερυθρόλευκων», για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην επόμενη εξίσου κρίσιμη αναμέτρηση με τον Θρίαμβο Αθηνών. Μία ομάδα, η οποία παίζει την παραμονή της και παλεύει όλα τα παιχνίδια της, γεγονός το οποίο την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει με Ζαφειριάδη στην τεχνική του ηγεσία ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Σπουδαία νίκη σε δύσκολη έδρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»