free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με ολική ανατροπή στο σκορ το Ρουφ νίκησε 2-1 το Ηράκλειο-Οι επώνυμες παρουσίες στο παιχνίδι (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με ολική ανατροπή στο σκορ και με την είσοδο του Φωτόπουλου να δίνει νέα πνοή στην Αούστρια το Ρουφ νίκησε με σκορ 2-1 το Ηράκλειο στο γήπεδο των Τραχώνων και διατηρεί τις ελπίδες του για την άνοδο.

Προηγήθηκε τπ Ηράκλειο στο σκορ στο 48′. Μετά από κούρσα από δεξιά ο Γκούγκας σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κραψίτη ο οποίος με πλασέ και παρά την προσπάθεια του γκολκίπερ Πλάκα έκανε το 0-1. Στην φάση του γκολ οι του Ρουφ διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Το Ρουφ αντέδρασε δύο λεπτά αργότερα-στο 50′ όταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου και των νικητών ο Καραχάλιος με εύστοχσ χτύπημα πέναλτι το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Φωτόπουλου έφερε το ματς στα ίσια. Το νικητήριο γκολ για το Ρουφ γράφοντας έτσι το τελικό 2-1 πέτυχε στο 84′ με προβολή ο Χατζής μετά από φάουλ του Χατζηγιαννακού. Στο 33′ σε μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Δήμα η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι ενώ και στο 45′ σε δύσκολο σουτ του Κραψίτη και μετά την απόκρουση του γκολκίπερ Πλάκα η μπάλα χτύπησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 7′ σε εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ του Καραχάλιου εκτινάχτηκε στην γωνία του και πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ο γκολκίπερ Γκλώτσος ενώ και στο 29′ απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Γκλώτσος σε τετ α τετ σουτ από πλάγια του Χίου. Στο 34′ το Ρουφ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τζώρτζη από τον Αναγνωστόπουλο όπως και στο 49′ αλλά και στο 57′ και στο 63′ σε ισάριθμα μαρκαρίσματα μέσα στην περιοχή στον Φωτόπουλο. Στο 64′ ο Τζώρτζης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Γκλώτσο ο οποίος απέκρουσε και πάλι σωτήρια στο ψηλοκρεμαστό σουτ που έγινε. Στην επιτυχία του Ρουφ σαφέστατα και μέτρησαν πολύ οι κινήσεις του Γιάννη Σιλεβίστα από τον πάγκο της ομάδας.

Μαζί με τους Καραχάλιο, Φωτόπουλο από το Ρουφ διακρίθηκαν επίσης οι Χατζηγιαννακός, Λαγκαδινός, Χίος, Καρυπίδης και από το Ηράκλειο οι Κραψίτης, Δήμας, Καφετζής, Χρήστου. Διαιτητικό τρίο Δημητρακόπουλος, Κασιμάτης, Κοκαρίδας.

ΡΟΥΦ: Πλάκα, Μπένας(57′ Τομπουλίδης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Καραχάλιος, Καρυπίδης, Χίος(83′ Συράκος), Τζώρτζης(75′ Χατζής), Παππάς(46′ Φωτόπουλος).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος(89′ Τούμπας), Τσιρκινίδης, Χρήστου, Κραψίτης, Δήμας, Γκούγκας, Καφετζής, Αντωνοπουλος(81′ Σπυριδάκης).

Το ματς παρακολούθησαν ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων Πάρης Κωνσταντακόπουλος και ο εκτελών χρέη προέδρου στην ομάδα των Σπάτων Μάκης Ράπτης, ο γμωστός τεχνικός Μίλτος Γκόφας, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο πρώην ποδοδφαισριστής του Ρουφ Γιάννης Ασλανίδης, ο αρχηγός των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ρουφ Βασίλης Κοτσαύτης, από την ΕΠΣΑ ο Γιάννης Ρούσσος, ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος, ο ένδοξος παλαίμαχος άσος του Ρουφ Στέργιος Στεργίου και ο παράγοντας του Απόλλωνα Αντώνης Λεβεντογιάννης και ο Γιώργος Μητροφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑ.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Πρεμιέρα με όνειρα

Ρένος Γιαμπουράς

Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο φιλικό για τον Αθηναϊκό, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ρένος Γιαμπουράς