free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκκωφαντικός ο Ολυμπιακός!

Εκπληκτικοί οι «ερυθρόλευκοι» διέσυραν τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα με 104-54 κι έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

 

 

Άστραψε και … βρόντηξε ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα! Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εκπληκτικό μπάσκετ τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα,πέρασαν σαν σίφουνας από την πόλη της Ηλείας συντρίβοντας τον Κόροιβο με το εκκωφαντκό 54-104 και απέδειξαν ότι βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο Η ευρεία νίκη των «ερυθρόλευκων» αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι επιτεύχθηκε χωρίς να έχουν στην σύνθεσή τους τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν

 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διαπίστωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι οι Μπόμπι Μπράουν και Βαγγέλη Μάντζαρη ήταν σε τρομερή ημέρα και πετυχαίνοντας αμφότεροι από 20 πόντους παίζοντας και για τους … τραυματίες. 

Μα πάνω απ’ όλα απέδειξαν ότι έχουν όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στα προσεχή καθοριστικά παιχνίδια που περιμένουν τους Πειραιώτες σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα Με το … πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε ο Θρύλος στο παρκέ.

 

 

Με τους Μιλουτίνοφ, Μάντζαρη να παίρνουν τις πρώτες επιθέσεις και να ηγούνται στο σκοράρισμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 21-27 και έβαλαν τις πρώτες γερές βάσεις για την επιτυχία του,. Με «μότο» την πολύ πιεστική του άμυνα, ο Ολυμπιακός απέκτησε φρενήρη ρυθμό προϊόντος του χρόνου και με τους Μπόμπι Μπράουν, Κιμ Τιλί Παπαπέτρου, Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς να μπαίνουν στην  … εξίσωση πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

 

 Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με 31-48 και να υπόσχεται ακόμη καλύτερη συνέχεια! Με τη ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη μπήκε και στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός. Με τον Μπόμπι Μπράου να .. πυροβολεί από παντού και τον Βαγγέλη Μάντζαρη ιδανικό παρτενέρ τοσο σε οργανωτικό, όσο και σε εκτελεστικό τομέα, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρέδωσαν μαθήματα.Η τρίτη περίοδος ήταν η πλέον παραγωγική για τον Θρύλο, που πέτυχε ένα επιμέρους σκορ 13-37 που τον βρήκε να έχει ανοίξει τη διαφορά στου 41 πόντους! (44-85)Το παιχνίδι είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Θρύλο να πετυχαίνει την δεύτερη «κατοστάρα» στην φετινή Α1 και να επικρατεί με το εμφατικό 54-104

 

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 31-48, 44-85, 54-104

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπράουν 20 (5), Μάντζαρης 20 (4) Μιλουτίνοφ 12, Ρόμπερτς 11, Παπαπέτρου 10, Τιλι 9 (2), ΜακΛιν 9, Στρέλνιεκς 7, Τολιόπουλος 4, Μπόγρης 2.

Related posts

Ξανά Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο προπονητής Δημήτρης Ζάννος επέστρεψε στο σπίτι του

Ρένος Γιαμπουράς

Ολυμπιακός-Μπασκόνια 75-64

Abola Team 2