free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Κομβικό παιχνίδι με τον Αίμο Πετρούπολης»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Αίμο Πετρούπολης στάθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επικεντρώνονται εκ νέου στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Η επανέναρξη του «μαραθωνίου» βρίσκει τους πρωτοπορους του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ να δοκιμάζονται στην έδρα του πολύ ισχυρού και ιδιαίτερα φορμαρισμένου Αίμου Πετρούπολης, σε μία αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας ενδέχεται να διαδραματίσει πολλά όσον αφορά το κυνήγι μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των νοτίων προαστίων φέρονται να έχουν συναισθανθεί την σπουδαιότητα της αναμέτρησης απέναντις το συγκρότημα του Γιάννη Χλωρού και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα, που επιθυμούν. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιώργου Γκοβερίνου: 

«Μας περιμένει ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι απέανντις τον Αίμο Πετρούπολης, Έχουεμ να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία στον δεύτερο γύρο παρουσιάζετια ιδιαίτερα φορμαρισμένη, έχει θέσει υψηλούς στόχους κι επιπλέον παίζει στην έδρα της. 

Θα επιδιώξουμε να φανούεμ δυνατοί και απόλυτα προσημλωμένοι στο τακτικό μας μέρος, ώστε να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν το αποτέλεσμα, που θέλουμε . Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό το στοιχείο ενισχύει τηον δείκτη αυτοποίθησής μας ενόψει της κρίσιμης συνέχεια, ωστόσο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πολύ συγκεντρωμένοι»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε και με τον Δημήτρη Λαμπρίδη ο ΠΟΨ

Φωστήρας Ηλιούπολης: Κλείνει από Φεβρουάριο η Λέσχη

Γιώργος Ανανίδας

Άτταλος – Χαλάνδρι: Οι πανηγυρισμοί των νικητών (vid)

abola10