free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρίφτης: «Eίναι επιτυχία για τον ΟΦ Ιεράπετρας αλλά και το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο»

Ο ΟΦΙ ήταν η ευχάριστη έκπληξη στον 8ο ομιλο της Γ εθνικής και κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία του να μείνει δεύτερη σερί χρονιά στην κατηγορία.

 

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ιεράπετρας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή πορεία του ΟΦΙ και την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία, τον κόσμο του αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

 

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Πρίφτης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για την φετινή πορεία του ΟΦΙ 

 

«Κάναμε μία πολύ καλή πορεία. Μείναμε κατηγορία, πήραμε και το Κύπελλο. Tώρα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Δεν ξεκινήσαμε καλά αφού μας έλειπε το εύκολο γκολ. Μετά ανεβήκαμε. Έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Η ομάδα έδεσε και έχει παιδιά με καλούς χαρακτήρες. Μας στήριξε και ο κόσμος πάρα πολύ. Μπορεί το καλοκαίρι όλα να έγιναν γρήγορα αλλά όλες οι κινήσεις ήταν στοχευμένες και σωστές. Το έναυσμα δόθηκε με την πρόσληψη του Γιάννη Μάγγου και έχοντας μία δυνατή Διοίκηση όλα έγιναν όπως έπρεπε».

 

Για το ματς με την Κηφισιά (5-0)

 

«Το θέλαμε πάρα πολύ. Παίζαμε μία κατηγορία και τα δώσαμε όλα. Πιέσαμε ψηλά και εκμεταλλευτήκαμε την δύναμη της έδρας μας, Κερδίσαμε και είναι επιτυχία για μας αλλά και το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο. Η Ιεράπετρα αγαπάει την ομάδα και δώσαμε χαρά σε όλους. Ο ΟΦΙ έμεινε για πρώτη φορά στην Γ εθνική αφού όποτε ανέβαινε έπεφτε και είναι μεγάλη επιτυχία».

 

Για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος Ομιλος)

 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Δεν υπήρχαν «αδιάφορα» ματς. Όλα τα ματς ήταν αμφίρροπα. Και οι ομάδες που έπεσαν ήταν πολύ καλές. Δεν υπήρχαν περιθώρια λάθους. Όποια ομάδα έκανε «κοιλιά» το πλήρωσε. Από την αρχή ήμουν αισιόδοξος οτι θα σωνόμασταν. Δυστυχώς θα τελειώσει γρήγορα και θα μείνουμε πολλούς μήνες χωρίς ματς».

 

Για την θέση που θα τερματίσει η ομάδα και το ματς με την ΑΕΜ

 

«Αν μείνει η μάδα στην τρίτη θέση θα είναι πολύ τιμητικό. Θα αντικατοπτρίζει την πορεία μας. Θα μπορούσαμε να τερματίσουμε και δεύτεροι. Ο Ηρόδοτος άξια τερμάτισε πρώτος, ήταν η καλύτερη ομάδα. Το ματς με την ΑΕΜ την τελευταία αγωνιστική δεν θα είναι αδιάφορο για μας αφού στοχεύουμε στην 3η θέση. Έχουμε κίνητρο. Θα δωθούν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Θέλουμε την νίκη γοήτρου αλλά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

 

Για τον ίδιο και τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό

 

«Από τα Χανιά και την μία άκρη της Κρήτης φέτος ήρθα στην άλλη. Πήρα μία σωστή απόφαση να έρθω στον ΟΦΙ και απάντησα γρήγορα ενώ «έκλεισα» στην ομάδα προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Είχα και άλλες προτάσεις. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός να ξανά έρθω στην Κρήτη  μετά την δύσκολη χρονιά που βίωσα στον Α.Ο.Χ. Τελικά οτι μου είπαν έγινε. Μπορεί να είχα από τα Χανιά πικρές αναμνήσεις αλλά τώρα έχω τις καλύτερες. Χαίρομαι που ο Α.ΟΧ ενώθηκε με τον Κισσαμικό γιατί ο κ. Ροκάκης είναι φερέγγυος και σωστός επιχειρηματίας».

 

Για την Διοίκηση του ΟΦΙ και τον Θανάση Χηνόπουλο

 

«Έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Οτι μου υποσχέθηκε έγινε πράξη. Τον κ. Χηνόπουλο δεν τον ήξερα αλλά μου έχει κάνει μεγάλη ευχάριστη εντύπωση. Είναι άξιος και επαγγελματίας.  Η ομάδα έχει σωστή οργάνωση».

 

Για την νέα χρονιά

 

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα συζήτηση. Είμαι ικανοποιημένος, είναι και από την ομάδα ικανοποιημένοι οπότε αφού υπάρχει θετική αύρα όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Πρόθεσή μου είναι να μείνω».

 

Για τον κόσμο του ΟΦΙ

 

«Οτι και να πω θα είναι λίγο. Είναι απίστευτη η στήριξη που έχουμε.  Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και η ομάδα αξίζει να βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Τόσο κόσμο δεν έχουν οι περισσότερες επαγγελματικές ομάδες. Θέλουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και του αφιερώνουμε οτι πετύχαμε φέτος. Ο κόσμος μας διψάει για μπάλα και η Ιεράπετρα αγαπάει το ποδόσφαιρο. Μας στήριξε όλη την σεζόν και στα δύσκολα και αυτό είναι σημαντικό».

Related posts

Μέχρι αύριο Τρίτη 12/6 οι υποψηφιότητες στον Παλληνιακό ενόψει της Γ.Σ. που θα γίνει Τετάρτη 13/6

Abola Team 3

Ο Κορομηλάς τεχνικός στο Νέο Αμφίλοχο

Abola Team 2

Νίκη παραμονής το Κερατσίνι, 2-1 τον Ιωνικό Νικαίας

Abola Team 2