free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Να αφήσουμε γλυκιά γεύση στη χρονιά»

Το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για την συνέχεια άφησε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης. 

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασσάρισμα στην βαθμολογία του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ αντιμετωπίζουν στον Γ.Σ.Αργυρούπολης την καθορισιτκή τελική ευθεία του πρωταθλήματος. 

Άπαντες φέρονται αποφασισμένοι, ώτε η ομάδα να απαλύνι τις μέτριες εντυπώσεις της σεζόν, που διανύουμε και αυτό μεταφράζεται με περισσότερο πάθος στις προπονήσεις, αλλά και την ανάγκη να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Λεβέντη: 

«Αντιμετωπίζουμε τις εναπομείνασες αγωνιστικές με αυξημένο κίνητρο και αυτό δεν είναι άλλο από το πλασάρισμά μας όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο. Η προσεχής αγωνιστική μας υποχρέωση, μας βρίσκει αντιμέτωπους με την Αθηναϊδα, μία ομάδα, η οποία δεν έχει ξεκάθαρους στόχους κι έχει αρχίσει να κάνει ανανέωση. Το ίδιο πράττουμε κι εμείς, δίνοντας τη ευκαιρία σε πολλούς πιτσιρικάδες των υποδομών να πάρουν ευκαιρίες που θα τους φανούν χρήσιμες. Παράλληλα όλοι μας θέλουμε να αφήσουμε μία γλυκιά γεύση στη σεζόν που φεύγει και θα επιδιώξουμ να πλασσαριστούμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα»

 

 

Related posts

Είχε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει ο ΠΑΟ Ρουφ (0-0)

Abola Team

Το αυτονόητο ο Απόλλων Χαλανδρίου ανανέωσε με Βλάχο

abola10

Καρδιακό επεισόδιο ο Κινδιλίδης!

Kώστας Παλαιολόγος