free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαλόπουλος: «Πρόκληση το αήττητο!»

Το μεγάλο φετινό στόχο ενόψει της τελικής ευθείας έδωσε ο τεχνικός ηγέτης της Πρωταθλήτριας Κηφισιάς 2010 Μάριος Μπαλόπουλος.

 

 

 

Η διεύρυνση του αήττητου σερί αποτελεί τον μεγάλο επόμενο στόχο για την Κηφισιά 2010 μετά την μαθηματική και πανηγυρική κατάκτηση του πρωταθλήματος στον τρίτο όμιλο τη Γ’ ΕΠΣΑ. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας του συλλόγου Μάριος Μπαλόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην ανάγκη η ομάδα του να κάνει τη διαφορά και να τερματίσει τις υποχρεώσεις της, όντας η μοναδική ομάδα στο σύνολο των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣΑ, όπου δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

 

Η προσοχή όλων στρέφεται αποκλειστικά στο επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρίωνα το οποίο θα διεξαχθεί νωρίς το πρωί της Κυριακής (1/4 , 10 π.μ.).

 

Με τον νεαρό τεχνικό να δηλώνει τα εξής: «Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Αρίωνα το οποίο θα γίνει αρκετά νωρίς. Σαφέστατα πρόκειται για μία δύσκολη ώρα, ωστόσο, οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που θα συναντήσουμε στο γήπεδο του Υμηττού και να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τη νίκη./

 

Όλα τα παιδιά στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος η ψυχολογία είναι στα ύψη. Πλέον για εμάς ξεκάθαρος κι αντικειμενικός στόχος είναι η διεύρυνση του αήττητου. Κάτι, το οποίο για εμάς αποτελεί τεράστια πρόκληση. Θα παλέψουμε γι’ αυτό, ώστε να επιβεβαιώσουμε την απόλυτη και ξεκάθαρη ανωτερότητά μας»

Μοναδικό «αγκάθι» αποτελεί ο Μανώλης Πετράκης, ο οποίος υποφέρει από τράβηγμα

Related posts

Ανανέωσε και ο Γιάννης Δαλέκος με τον Νεοπεντελικό

Ακριτίδης: «Να μην είμαστε στο ίδιο… έργο θεατές»

abola10

Έξι γκολ έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Χρήστος Αρβανιτάκης της Ένωσης Βοτανικού

Abola Team 3