free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν!»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του ντέρμπι με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης εξέφρασε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς. 

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα να .. αγγίζει κόκκινο, συνεχίζει η Νίκη Αλίμου την προετοιμασία της ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Άπαντες στο νεανικό και φιλόδοξο σωματείο τνω νοτίων προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η ομάδα να πάρει τη νίκη, που θα της δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ και παράλληλα να πραγματοποιήσει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση ου στόχου της ανόδου. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα των φετινών επιτυχιών Νίκου Μανωλά: 

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Όλοι οι παίκτες μου έχου αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του αγώνα και δε΄χινουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να φτάσουμε στην νίκη, που θα μας δώσει έξτρα ώθηση για τη συνέχεια. 

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου κι εκτιμώ ότι θα ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα σηματοδοτήσει την παραπέρα μας πορεία κι αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε»

 

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σταμάτη Μανωλά, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Πηλίδης θα απουσιάσει λόγω ίωσης

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καπράλος: «Σπαταλήσαμε πολλές ευκαιρίες»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 8/4

Abola Newsroom

Μία πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε η Κορωνίδα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βασίλη Γυφτάκη.

Abola Team 2