free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Η Ελευθερούπολη 1-0 εκτός τον Κεραμεικό: Ο Καπέλης με φάουλ από 40 μέτρα το γκολ

Ο Κεραμεικός ήθελε τους βαθμούς, η Ελευθερούπολη ήταν η ομάδα που πήρε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0.

Το γκολ που έκρινε την τύχη του αγώνα στο 62′ ο Καπέλης με φάουλ από 40 μέτρα. 

Οι του Κεραμεικού πάντως διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έγινε κανένα φάουλ στην φάση από την οποία προήλθε το γκολ των φιλοξενούμενων. 

Στο 8′ σε μακρινό σουτ του αρχηγού της Ελευθερούπολης Σπανού η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Στο 24′ σε νέο φάουλ του Καπέλη που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου απέκρουσαν την μπάλα πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Κεραμεικού και στην συνέχεια της φάσης από το κεφάλι του Μιχελή η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59′ από την κεφαλιά του Επταήμερου ο οποίος επίσης έκανε μεγάλη εμφάνιση η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι από το κάθετο δοκάρι. Στο 16′ σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Σταύρου Κάτρη απέκρουσε δύσκολα την μπάλα με εκτίναξη στην γωνία του ο γκολκίπερ Ξυδιάς. Στο 25′ σε μακρινό σουτ του Επταήμερου πετάχτηκε η μπάλα στο “Γάμα” και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα ο γκολκίπερ Πασβάντης. Στο 29′ σε κοντινή κεφαλιά του Γούπη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Μεγάλη ευκαιρία στο 39′ για τον Κεραμεικό για να ανοίξει το σκορ όταν ο Φαλάγγας βρέθηκε απέναντι στον Ξυδιά ωστόσο στο πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ της Ελευθερούπολης. Στο 46′ σε κόρνερ του Καπέλη και στο 47′ σε δύσκολο σουτ του ίδιου παίκτη έδιωξε δύσκολα την μπάλα με τις γροθιές ο νεαρός γκολκίπερ Πασβάντης. Στο 61′ οι του Κεραμεικού ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Φαλάγγα. Από τον Κεραμεικό διακρίθηκαν οι Σταύρος Κάτρης, Μαρίνος Κάτρης, Τζέτζιας, Ζαφειράκος και από την Ελευθερούπολη ακόμα οι Κατσούδας, Σπανός, Συριόπουλος, Τζωρτζάτος.

Διαιτητικό τρίο Σύψας, Καραλής, Μπάγιας. Άψογος στα καθήκοντά του και πραγματικός τζέντλεμαν ο παρατηρητής Παναγιώτης Ανεστόπουλος.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Μανώλης Θεμέλης): Πασβάντης, Γιάνκολο, Γριτσώνης(79′ Νάτσιος), Μαρίνος Κάτρης, Μακρυπούλιας(72′ Ευσταθιάδης), Μιχελής, Τζέτζιας, Ζαφειράκος, Τάφα(57′ Γιογκέτσι), Σταύρος Κάτρης, Φαλάγγας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Καρυπίδης, Χαλκιαδάκης, Κατσούδας, Σπανός, Τσούπανος(51′ Χούσος), Γούπος(60′ Μακρής), Τζωρτζάτος, Επταήμερος, Συριόπουλος(72′ Μπακέας), Καπέλης.

Related posts

Απέσπασε βαθμό ο Γκυζιακός από την Ελπίδα (1-1)

Abola Team

Καρέ μεταγραφών η Άμιλλα Περιστερίου

Abola Team 2

Ο Δημήτρης Καριώτης νέος προπονητής της ΑΕ Περιστερίου

Τάσος Ζαφειρίου