free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Δημήτρης Καριώτης νέος προπονητής της ΑΕ Περιστερίου

Ο Δημήτρης Καριώτης είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Περιστερίου, ο οποίος και θα καθοδηγήσει την ομάδα στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Β’ Αθήνας αντικαθιστώντας τον Γιάννη Σκαρπέλη. Ο νέος τεχνικός της “Ένωσης” ήταν στις ακαδημίες του Ήφαιστου, καθώς και στο ανδρικό τμήμα της Θύελλας Περιστερίου.
Συνεργάτης του στο “τιμόνι” της ομάδας θα είναι ο Σπύρος Νταλαγιώργος, ο οποίος φέτος “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Γενικός αρχηγός παραμένει ο Σωτήρης Σκλάβος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζει ο Σωτήρης Ρίζος. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Αυγούστου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών.
Το Δ. Σ. της ΑΕ Περιστερίου καλωσορίζει τον Δημήτρη Καριώτη και του εύχεται πάντα επιτυχίες και μακροχρόνια παραμονή στο “τιμόνι” της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Καριώτης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕ Περιστερίου, τόνισε:
“Ήθελα να κάνω μία αλλαγή γι’ αυτό αποχώρησα από την ακαδημία του Ήφαιστου και από την Θύελλα Περιστερίου. Μου έγινε η πρόταση συνεργασίας από τον Σωτήρη Ρίζο την οποία και αποδέχτηκα με μεγάλη μου χαρά. Θα επιδιώξουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην Β’ κατηγορία και στη συνέχεια να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Είμαι πολύ ευτυχής που θα συνεργαστώ και μαζί με τον Σπύρο Νταλαγιώργο κι αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της”.

Related posts

ΕΠΣ Α Γ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΦΑΣΕΙΣ 2-0 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 24-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΕ Μεταμόρφωσης-Κοψαχείλα 0-3

Abola Team 3

Στους Λύκους Χαϊδαρίου και ο Δημήτρης Διαμάντης

Τάσος Ζαφειρίου