free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Χαλκίδα 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλκίδα επικράτησε με 2-1 της Θύελλας Ραφήνας.

Μπορεί η Χαλκίδα να μην πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν η άνοδος, όμως και το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τις συνθήκες που επικρατούσαν όλη τη σεζόν αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κατέθεσαν τη ψυχή τους κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

 

Η Χαλκίδα ξεκίνησε ορεξάτη το πρώτο μέρος δημιουργώντας δύο καλές φάσεις σε διάρκεια ενός λεπτού.

 

Στο 3′ μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό ο Ταυταρίδης έγινε αποδέκτης, αλλά πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κατσικάτσου. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντελέκος έπιασε σουτ έξω από τη περιοχή, ο γκολκίπερ της Θύελλας έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

 

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21′ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Θωμά. Οι “νερατζούρι” κέρδισαν φάουλ στην προέκταση της μεγάλης περιοχής προς τη δεξιά πλάγια γραμμή  κι ο Θωμάς με εκπληκτική εκτέλεση σημάδεψε το αριστερό παραθυράκι του Κατσικάτσου πετυχαίνοντας το 1-0.

 

Στο 25′ είχαμε ένταση και διακοπή του αγώνα για περίπου δύο λεπτά, καθώς Ντουμάνης και Γεραγωτέλλης διαπληκτίστηκαν, με αποτέλεσμα να έχουμε σύρραξη. Μέσα στην αναμπουμπούλα ο Γεραγωτέλλης έσπρωξε τον  Καραμπά και η διαιτητής Τσαγανού έσβησε τη φωτιά, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στον παίχτη της Ραφήνας.

 

Η ομάδα της Ραφήνας έφτασε στην ισοφάριση στο 28′ με τον Φύτρο να τρυπώνει μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με άπιαστο σουτ στη δεξιά γωνία του Ντουμάνη ισοφάρισε σε 1-1.

 

Στο 42′ κεφαλιά του Γεραγωτέλλη, πέρασε λίγο έξω από την εστία του ΑΟΧ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλκίδα ήταν ισοπεδωτική έκλεισε τη Θύελλα στο μισό γήπεδο και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Καραμπά.

 

Η μόνη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί ήταν στο 47′ με την απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Ζέκιο, ο Ντουμάνης δεν αιφνιδιάστηκε και παραχώρησε νέο κόρνερ.

 

Από κει και πέρα ο ΑΟ Χαλκίς πήρε την πρωτοβουλία κυριάρχησε στο γήπεδο.

 

Στο 54′ ο Πολίτης έβγαλε μπαλιά για τον Παπαδάκη, που έκανε την προβολή, αλλά ο Κατσικάτσος μπλόκαρε.

 

Στο 69′ ο Πολίτης που ήταν ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου άνοιξε για τον Βαλκάνο, αυτός γύρισε παράλληλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο επερχόμενος Ντελέκος δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε άουτ.

 

Ο Ταυταρίδης στο 75′ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο, ο γκολκίπερ της Ραφήνας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

 

Στο 77′ πάλι ο Κατσικάτσος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Βαλκάνου.από πλάγια θέση. Τέσσερα λεπτά αγότερα ο Πολίτης έκανε άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα όμως το δυνατό σουτ που έκανε βρήκε τον αντίπλαο γκολκίπερ σε ετοιμότητα. φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές και κατάληξη στο 88΄ με τον Κατσικάτσο να μοιάζει ότι παίζει μόνος του για να κρατήσει το μηδέν.

 

Τελικά η δικαίωση ήρθε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα σε φάση διαρκείας ο Πολίτης γύρισε τη μπάλα στο 2ο δοκάρι και ο Καραμπάς με πλασέ έδωσε τη νίκη στη Χαλκίδα.

 

Χαλκίδα (Δημήτρης Λύκος): Ντουμάνης, Πατερίτσας, Θωμάς, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Ανέστης (63΄ Τσίγκρος), Πολίτης, Παπαδάκης (56΄ Βαλκάνος)

 

Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κατσικάτσος, Φύτρος, Καραπάνος, Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Μπουντάκης (79΄ Σαντίκο) Δημητρίου, Ζέκιο(68΄ Μέγας)

 

Πηγή: starsports

Related posts

Tα ματς που «φωνάζει» για την διαιτησία ο Εργοτέλης

Abola Team 3

Ο Κώστας Ελευθεριάδης Νέος προπονητής στο πρώτο τμήμα Νέων του Αιγάλεω

Abola Team 3

Θετικά μηνύματα από Κηφισιά!

Abola Team