free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα-Λαμία 0-0

Η Κέρκυρα έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία και βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Κέρκυρα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Λαμία, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League, και σε συνδυασμό με τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της ΑΕΛ (3-0), βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Φαίακες» έχουν 21 βαθμούς έναντι 22 της «ελαφράς ταξιαρχίας», που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβηκε στους 25 και συνεχίζει να κρατάει την τύχη της στα χέρια της.

 

Ο Πίτι απείλησε δύο φορές την εστία των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του αγώνα, πρώτα στο 12΄ με φάουλ που απέκρουσε δύσκολα ο Γιαννακόπουλος και ξανά στο 16΄, όταν το σουτ του Ισπανού βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ. Η Κέρκυρα είχε την καλή της στιγμή στο 24΄ με φάουλ του Ρόλε που έδιωξε με υπερένταση ο Παπαδόπουλος, αλλά αυτή έμελλε να είναι η τελευταία αξιόλογη φάση ενός κάκιστου πρώτου ημιχρόνου. Η Λαμία έμοιαζε ικανοποιημένη με την προοπτική της ισοπαλίας και δεν ρίσκαρε, ενώ οι «Φαίακες» δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Σε μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το πέτυχαν, στο 59΄, ο Επστάιν νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια ο Τουράμ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ σε (σχεδόν) ανυπεράσπιστη εστία. Ο Παπαδόπουλος κράτησε το «μηδέν» και στο δύσκολο σουτ του Επστάιν στο 74΄, ο Σιόντης αστόχησε από καλή θέση στο 85΄ και το 0-0 έμεινε ως το τέλος, ρίχνοντας την Κέρκυρα στη 15η θέση, ενώ η Λαμία διατηρείται σε απόσταση σχετική ασφαλείας (τέσσερις βαθμοί) από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Να σημειωθεί ότι στο 90΄ τραυματίστηκε ο Μπουλούλης σε μία εναέρια σύγκρουση με τον Ασίγκμπα, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα (είχε αιμορραγία στο κεφάλι) και η Λαμία έπαιξε στις καθυστερήσεις με δέκα παίκτες, αφού ο Μπάμπης Τεννές είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός (78΄ Μυτίδης), Τουράμ (83΄ Αρτυματάς), Παμλίδης (28΄ Ζορμπάς), Σιόντης, Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν, Γρομητσάρης

 

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (78΄ Μπεν Τζεμιά), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Πίτι, Μπουλούλης, Μπούντνικ (86΄ Αντρονικ), Τσούκαλος (62΄ Βάντερσον), Ασίγκμπα

Related posts

Για δύο χρόνια στον ΟΦΗ ο Κουσκουνάς

Abola Team 3

Το πρόγραμμα της Εθνικής & των δύο ανταγωνιστών της μέχρι το φινάλε

Abola Team 3

Ο Τσουκαλάς υπέγραψε στον Άρη Πετρούπολης

Abola Team