free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άτυχη η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ: Παρότι προηγήθηκε μόλις στο 1′ με τον Βολάκη και έχασε σωρεία ευκαιριών ηττήθηκε με 2-1 από την Δράμα-Τάσος Δημητρίου: “Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες”

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Αυτό συνέβη και στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ η οποία παρότι προηγήθηκε μόλις στο 1′ και έχασε σωρεία ευκαιριών εντούτοις ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη της Δράμας στο πρώτο ματς για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του άξιου και ικανότατου τεχνικού Τάσου Δημητρίου-η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 1′ με τον Βολάκη.

Στην συνέχεια ωστόσο στο 10′ μετά από καραμπόλες της μπάλας σε σώματα ισοφαρίστηκε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ παρότι είχε σωρεία κλασσικών ευκαιριών δέχθηκε το δεύτερο γκολ προς το τέλος του αγώνα. Έτσι η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ που αντιμετώπισε μια καλογυμνασμένη ομολογουμένως ομάδας όπως ήταν η Μικτή Παίδων της Δράμας θα αντιμετωπίσει την Μικτή Παίδων της Αχαϊας αύριο Τετάρτη 11/4 στον μικρό τελικό.

Αναφερόμενος στην παρουσία της Μικτής Παίδων στο ματς με την Δράμα ο Ενωσιακός τεχνικός Τάσος Δημητρίου ανέφερε: “Είναι κρίμα που δεν φθάσαμε στον τελικό αφού είχαμε τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις. Τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει ούτε την εικόνα της ομάδας μας ούτε την αξία της. Τα παιδιά είχαν μια επιτυχημένη πορεία, άξιζαν τον τίτλο, κέρδισαν τις εντυπώσεις και τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

Related posts

Συνεστίαση των Σουρμένων το Σάββατο

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα στον πρώτο όμιλο της Γ’ Αθηνών

Abola Team

Βόμβα μεγατόνων στο Κύπελλο ΕΠΣΑ: Τα Ιλίσια 2004 νίκησαν 1-0 τον Ηλυσιακό

Abola Team 3