free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Υποστήκαμε μεγάλο Γολγοθά φέτος»

Το στίγμα του για την επόμενη απαιτητική σεζόν, έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

 

Την στιγμή, όπου μετράμε ήδη αντίστροφα για την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, στην Αγία Ελεούσα ήδη στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, προσβλέποντας στην δημιουργία μία πανίσχυρης ομάδας, που θα θέσει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

 

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Τάκης Γιαννόπουλος  στις δηλώσεις που παραχώρησε, μετέφερε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στην δημοφιλή ομάδα, με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο:

 

«Την στιγμή, όπου επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά την πάροδο των εορτών του Πάσχα, ανυπομονούμε ήδη να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Υποστήκαμε μεγάλο Γολγοθά φέτος, αλλά τουλάχιστον θεωρώ ότι η φετινή σεζόν και κυρίως όλες οι πτυχές που ζήσαμε, θα μας βοηθήσουν, ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν . Στα έξι παιχνίδια που απομένουν, θα παλέψουμε για μία όσο το δυνατόν πιο αξιόλογη παρουσία . Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε να βάζουμε μπετόν με το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο»

 

 

Related posts

Πρωταθλητής ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

Τέλος εποχής Ηλία Ράμμου στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Γκόνος (Άρης Χολαργού): “Σημαντικός βαθμός” (vid)

abola10