free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Με τον Αίμο παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Αίμο Πετρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

   

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για την Κοψαχείλα η επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αίμο Πετρούπολης. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του εορτασμού του Πάσχα έδωσε τη δυνατότητα το νεναικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων να … ηρεμήσει, να χαλαρώσει και κυρίως να διαγνώσει τις όποιες αδυναμίες έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα. 

Ο τεχνικός ηγέτης του σωματείου Αντώνης Κουφογιαννάκης, έσπευσε με δηλώσεις του να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, όσον αφορά την επερχόμενη πρόκληση που περιμένει την ομάδα του: 

«Στο παιχνίδι με τον Αίμο Πετρούπολης παίζουμε κυριολεκτικά το τελευταίο μας χαρτί όσον αφορά την υπόθεση – άνοδος. Η εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνισιτκής από την Άμιλλα Περιστερίου ήταν πολύ οδυνηρή για την ομάδα μας, αφού μας έφερε πίσω στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων και πλέον μόνο με νίκη θα διατηρήσουμε ολοζώντανες τις ελπίδες μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα τις ημέρες που απομένουν, με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατόν» 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Σταύρου Γκιόλα, ο οποίος ξεπέρασε το διάστρεμμα, που τον ταλαιπώρησε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1-2 (vid)

abola10

Σπανός στην Αθηναΐδα!

abola10

Ψύλλιας: «Να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα»