free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Θύελλα Ραφήνας του Σταύρου Ηλιόπουλου, 2-0 τον Αιολικό στην παράταση!-Ο Ζέκιο χρυσή αλλαγή των φιλοξενούμενων

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε η Θύελλα Ραφήνας του Σταύρου Ηλιόπουλου, αφού κατάφερε και επικράτησε στην παράταση με 2-0 σε βάρος του Αιολικού στην Μυτιλήνη.

 

Τα γκολ για τους «Λιγνιτωρύχους» πέτυχαν ο Σωτηριάδης στο 5′ λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης μετά από σέντρα του Ζέκιο και ο Σουλτανίδης στο 113′ όταν δέχθηκε την μπαλιά από τον Ζέκιο που έφυγε στην αντεπίθεση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάντος απέκρουσε πέναλτι στο 81′ της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δημήτρης Μπουρούς και το υπέδειξε ο ρέφερι Αλάμπεης σε μαρκάρισμα του Φύτρου πάνω στον Ποτουρίδη.

 Ο Ζέκιο αναδείχθηκε χρυσή αλλαγή των νικητών αφού από δικές του μπαλιές προήλθαν τα γκολ της Θύελλας Ραφήνας.

Στην επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η Θύελλα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αργοναύτη Νέας Κίου και τη Δάφνη Δαφνώνα.

Στο 50′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε ο γκολκίπερ Γιώτας.

Στις καθυστερήσεις ο Λαμπράκης εκτέλεσε κόρνερ και ο αμαρκάριστος Ποτουρίδης σε θέση βολής έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κρητικός, Παλαμουτσής(62′ Μπουρούς), Τάχιας, Καπταγιάννης(69′ Διακορώνιας), Κριπιντίρης, Λαλάς(100′ Κουτσούμπας), Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Μιχαλάκης(75′ Κεσίδης), Λαμπράκης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Ντόσκας, Μανουσάκης, Φύτρος, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλης(22′ λ.τ. Ζέκιο), Χαρακτίδης(118′ Σαντίκου), Αράπης, Μπουντάκης(69′ Παπατσαράκης), Δημητρίου, Σουλτανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό έλυσαν την συνεργασία τους ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Αντώνης Νιφαδόπουλος και ο Αιολικός.

 

 

 

Related posts

Γ’ Εθνική (7ος όμιλος): Τέσσερις ισοπαλίες και δύο νικητές-Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Γιώργος Ανανίδας

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Φιλική νίκη κόντρα στον Αγ. Ιερόθεο το Κερατσίνι

Abola Team 3