free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμος Αθηναίων 1-0 το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που είχε χαμένο πέναλτι

Σε ένα πολύ δυνατό ματς στο γήπεδο Ρουφ το πρωί του Σαββάτου 14/4 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, ο Δήμος Αθηναίων νίκησε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με 1-0.

Παρά την ήττα του η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό διαφορά από τον Δήμο Αθηναίων.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Δήμου Αθηναίων και το δεύτερο στην ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Το γκολ που έκρινε και την τύχη του αγώνα πέτυχε ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Τσαβδαρίδης με κοντιμή κεφαλιά στο 15′ από σέντρα ακριβείας του Παπαμιχαλόπουλου ενώ ένα λεπτό πριν είχε πραγματοποιήσει εκπληκτική απόκρουση σε τετ α τετ σουτ του ιδίου παίκτη ο γκολκίπερ Δώριζας. Στο 44′ ο Αγγελίδης του ΥΕΘΑ αφού απέφυγε τον γκολκίπερ πλάσαρε στο κενό τέρμα και ενώ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το γκολ την τελευταία στιγμή απέκρουσε πάνω στην γραμμή του τέρματος αμυντικός. Στο 71′ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε κι άλλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Σαχινίδη. Το εκτέλεσε ο Κουκόπουλος όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Από τον Δήμο Αθηναίων διακρίθηκαν ακόμα οι Σιλεβίστας, Κώστας Σεϊτάνης, Κοντιζάς, Μαχαίρας, Στρατής, Παπαμιχαλόπουλος και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι Αγγελίδης, Παρούσης, Καραβασιλειάδης, Σαχινίδης, Μουζής, Μυκωνιάτης.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Δημητρακόπουλος, Νιδριώτης, Μπάγιας. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Κώστας Παντέστος.

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (κόουτς Σωτήρης Καναβός): Λολέας, Βαγγέλης Σαϊτάνης, Σιλεβίστας, Κώστας Σαϊτάνης, Στρατής, Κοντιζάς, Ροντρίγκεζ, Τσαβδαρίδης, Μπέτσης, Μαχαίρας, Παπαμιχαλόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Τούρλος, Χαντές, Ζανιάς, Κούβαλης, Παπαδήμας, Βλάχος, Σφήκας,

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΥΕΘΑ) (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Γιαννακάκης, Σακκάς, Βάγιας, Παρούσης, Μουζής, Αγγελλίδης, Μυκωνιάτης, Κουκόπουλος, Σαχινίδης, Καραβασιλειάδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Κομπορόζος, Ζαμπάρας, Βάρσος.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Related posts

«Έκλεισε» Προτό ο Ολυμπιακός!

Abola Team 2

Αλλη μια επιτυχημένη σεζόν έφθασε στο τέλος της!!!

Ρένος Γιαμπουράς

Οι διαιτητές στην 3η αγωνιστική της Football League

Abola Team 2