free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τα Μελίσσια που είχαν πολλές ευκαιρίες έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Ζωγράφου: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Με τυν ατυχία τους δικαιολογημένα θα πρέπει να τα έχουν στα Μελίσσια αφού παρά τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν έμειναν στο 1-1 με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Το σκορ άνοιξε στο 40′ η ομάδα των Μελισσίων με απευθείας φάουλ του Ιάσωνα Φακή. Η ομάδα του Αστέρα Ζωγράφου ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή του Ρέτσκα. Στο 63′ σε σουτ του Τούντα η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 19′ σε φάουλ του Ρέτσκα η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο γκολκίπερ Λέκκας του Αστέρα Ζωγράφου πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του Δ. Φακή στο 9′, πάλι σε σουτ του Ιάσωνα Φακή στο 8′ και στο 67′ όπως και στο 70′ αλλά και στο 87′. Στο 63′ σε σουτ του Δ. Φακή η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάρι. Στο 78′ σε σουτ του Παπαδημητρίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Γούλας.

Διαιτητικό τρίο Γενναίος, Σταυρόπουλος, Κοκαρίδας.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Γούλας, Σταύρακας(85′ Καραπαναγιώτης), Κυριακόπουλος, Ντεντόπουλος, Στέλλας(46′ Πολυδωρόπουλος), Δ. Φακής, Τσουκαλάς, Τούντας, Ζαννίκος, Ι. Φακής, Καλημέρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Πέτρος Σομπότοβιτς): Λέκκας, Σακκάς, Κούτρας(46′ Καρυστινός), Βραχίμι, Εξηντάρης, Δαμιανάκης(66′ Θεοδώρου), Στρατικόπουλος(46′ Ηλιόπουλος), Παπαδημητρίου, Γαλανός, Ρέτσκα, Ανδριόπουλος(58′ Κυριαζής).

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Related posts

Διπλό «μπαμ» με Παούρη και Βλαχόπουλο η Κηπούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

Ξανά με Απόστολο Καφτάνη ο ΑΟ Καλαμακίου

Παράδεισος-Αναγέννηση Πετρούπολης 2-1

Abola Team 3