free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Να δώσουμε συνέχεια στην εμφάνιση με την Διάνα»

Το σύνθημα για νίκη επί των Πετραλώνων, με πειστική εμφάνιση, έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη Πετρούπολης η νίκη απέναντι στα Πετράλωνα.

Οι «βυσσινί» καλούνται να παίξουν ένα από τα τελευταία τους σημαντικά χαρτιά όσον αφορά το κυνήγι της ανόδου στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ κόντρα σε μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες, η οποία θέτει κι αυτή με τη σειρά της σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Ενδεικτικές της αποφασιστικότητας που υπάρχει στο στρατόπεδο του συλλόγου των δυτικών προαστίων, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Αλέξη Γκλεγκλέ:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά εμπεριστατωμένα για το επερχόμενο ντέρμπι με τα Πετράλωνα. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα, που διεκδικεί την δεύτερη θέση , όπως είναι τα Πετράλωνα. Από την πλευρά μας θέλουμε  να δώσουμε συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση και την νίκη, που πετύχαμε κόντρα στην Διάνα και ποντάρουμε στην στήριξη του κόσμου μας. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να μείνουμε σε απόσταση βολής από την κορυφή»

Στα υπαρκτά αγωνιστικά προβλήματα προστέθηκε εντός της εβδομάδας και αυτό του Θανάση Κυριαζή, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το δόντι του, που δεν του επέτρεψε να προετοιμαστεί στον βαθμό, που θα επιθυμούσε ο ίδιος. Θα βρεθεί πάντως στη τελική 18άδα.

 


 

Related posts

Ελεύθερος ο Παπαδόπουλος από τον Φωστήρα

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Αξίζουν χίλια μπράβο οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Πανερυθραϊκός 1-0 την Ηλιούπολη

Abola Team 3