free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Αξίζουν χίλια μπράβο οι παίκτες μου!»

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των νεαρών του ποδοσφαιριστών κόντρα στον Φωστήρα Ηλιούπολης παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Ήφαιστος Περιστερίου απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

Το τελικό 1-1 μπορεί να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκαν οι «ροσονέρι», ωστόσο το συνολικό πρόσημο που βγαίνει από την παράσταση που παρουσίασε το νεανικό συγκρότημα του συλλόγου των δυτικών συνοικιών αφήνει ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής για το μέλλον.

 

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός Θόδωρος Τρανός, ο οποίος από την πλευρά του επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του

 

«Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση Οι ποδοσφαιριστές μου παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα προσηλωμένοι στο πλάνο και τους αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια, που κατέβαλαν.

 

Όπως πήγαινε το παιχνίδι, όποιος έβαζε το γκολ, θα έφτανε και στη νίκη. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με γκολ του Πέτρου Λεβέντη, ωστόσο, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 90’ από πλάγιο άουτ, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Κάτι τέτοια, λάθη και ολιγωρίες δεν μας έχουν επιτρέψει να φτάσουμε ψηλότερα, αλλά αυτό που μετράει είναι η συνολική προσπάθεια των νεαρών παικτών μου, που είναι ιδιαίτερα αξιόλογη».

 

 

 

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Γιώργο Ρέτζο περαστικά”

abola10

Νταουτάϊ στον ΠΑΟ Ρουφ

admin

AO IΛΙΟΥ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-2

abola10