free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κινητοποίηση στον Αγ. Δημήτριο για το ματς με τον Παράδεισο-Μανώλης Τζινευράκης: “Είμαστε η Μπάρτσα και θα κερδίσουμε, Αντώνης Καρπούζας: “Πάμε μόνο για νικηφόρο αποτέλεσμα”

Έντονη κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου για το εκτός έδρας Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παράδεισο το οποίο θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα.

Όλο αυτό το διάστημα και ειδικότερα οι τελευταίες προπονήσεις υπό τον Θοδωρή Κουτσουδάκη έγιναν σε κλίμα ενθουσιασμού με τους παίκτες της Μπάρτσας να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και ορκισμένοι για τη νίκη.

Μάλιστα μόνο για αυτό το αποτέλεσμα για να το πανηγυρίσουν πάνε σε αυτό το ματς οι φίλοι του Αγ. Δημητρίου.

Ο διοικητικός ηγέτης της Μπάρτσας Μανώλης Τζινευράκης μιλώντας γι’ αυτό το ματς δήλωσε: “Είμαστε η Μπάρτσα και πάμε μόνο για τη νίκη σε αυτό το ματς. Από κει και ύστερα θεωρώ πλασματική την θέση στην οποία βρισκόμαστε στον βαθμολογικό πίνακα”.

Από τον πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Καρπούζας (στην κάτω φώτο) αναφερόμενος με την σειρά του σε αυτό το ματς τόνισε: “Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον πρόεδρο. Η καλή Μπάρτσα πάει πάντα μόνο για τη νίκη”.

 

 

 

Related posts

Ο τεχνικός του Γκυζιακού Παντελής Σταθόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Γενική συνέλευση στην Κηπούπολη

Abola Team

Με Αρβανίτη ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μπάμπη Κατσάνου 1-0 τον Φοίνικα Περιστερίου

Abola Team 3