free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Κάλεσμα Κηφισιάς 2010 για την φιέστα

Η διοίκηση της Κηφισιάς 2010 καλεί τους φιλάθλους να γιορτάσουν όλοι μαζί στον αγώνα – φιέστα με τον Τριφυλλιακό την κατάκτηαη του πρωταθλήματος.

 

 

Στους ρυθμούς της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Τριφυλλιακό κινούνται τα πάντα στην Κηφισιά 2010.

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ και ως εκ τούτου το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αποκτήσει χαρακτήρα φιέστας για το εκπληκτικό σύνολο, που έχουν δημιουργήσει ο προπονητής Μάριος Μπαλόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του. Ένα σύνολο, το οποίο οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση αήττητου πρωταθλήματος, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Η διοίκηση του σωματείου με ανακοίνωσή της απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και να αποθεώσουν τους άμεσους πρωταγωνιστές

Αναλυτικά:

«Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 5 μ.μ στον αγώνα με τον Τριφυλλιακό να γιορτάσουμε μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2017-2018 και την άνοδό μας στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΑ. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την ομάδα μας,που τόσο το προπονητικό team και οι παίκτες όσο και η διοίκηση του Συλλόγου δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Πολλά happenings, δώρα και εκπλήξεις περιμένουν τους φιλάθλους.

 

Η διοίκηση του Συλλόγου

ΑΣ Κηφισιά 2010»

 

Related posts

Ο Αστέρας Εξαρχείων 2-1 τον ηρωικό και άτυχο ΑΟ Κωφών

Abola Team 3

(ΑΕ Ιλίου): “Θα μείνουν όλοι οι παίκτες, ώστε τη νέα σεζόν να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα”

Τάσος Ζαφειρίου

Το συνεργείο αυτοκινήτων ΠΡΟΤΥΠΟ SERVICE KOYTΣΟΣ ο χορηγός της ΑΕ Ιλίου

Abola Team