free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χρήστος Πελέκης: “ΝΠΣ Βόλος και Αήττητος Σπάτων φαβορί για την άνοδο στην Football League: Ο ικανότατος τεχνικός που πρόσφερε σημαντικό έργο στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής μιλάει για όλους και για όλα στο Abola.gr

Για όλους και για όλα μίλησε στο Abola.gr ο ικανότατος και επιτυχημένος όπως και ανερχόμενος τεχνικός Χρήστος Πελέκης ο οποίος κατά γενική ομολογία πρόσφερε σημαντικό έργο στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής στο διάστημα στο οποίο εργάστηκε.

Ο Χρήστος Πελέκης ο οποίος τρία χρόνια πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Αγ. Πααρσκευής δούλεψε σε επίπεδο Super League με την κ20 της Καλλονής εξέφρασε την άποψή του για το ποιες ομάδες είναι φαβορί για την άνοδο στην Football League μέσω των μπαράζ αλλά και για την προηγούμενη ομάδα του τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής μετά τα σχετικά ερωτήματα που του θέσαμε. Μίλησε φυσικά και για τους δικούς του στόχους.

Για όλα αυτά, ανέφερε:

“Αρχικά θα ήθελα να πω ότι το συγκεκριμένο σύστημα ανόδου στην Football League είναι λάθος μιας και είναι άδικο για όλες τις πρώτες ομάδες οι οποίες μόχθησαν για να βρεθούν σε αυτή την θέση.

 

Στον βόρειο όμιλο θεωρώ ως πρώτο ακλόνητο φαβορί τον ΝΠΣ ΒΟΛΟ. Μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και έμπειρους παράγοντες νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα να προβιβαστεί. Η δυναμική του Βόλου φάνηκε και στον όμιλο του όπου η διαφορά με τις άλλες ομάδες ήταν μεγάλη. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ομάδες Ηρακλης, Τηλυκρατης , Απόλλων Παραλιμνίου θα παλέψουν μέχρι τέλους αν και θεωρώ ότι το Παραλίμνη θα είναι η δεύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής ναι μεν είναι το μεγάλο όνομα του ομίλου, όμως η απόδοση του μέχρι στιγμής είχε σκαμπανεβάσματα και αν δεν έχανε άσκοπα βαθμούς ο δεύτερος στον όμιλο του Άρης Παλαιοχωρίου δεν θα βρισκόταν εδώ.

Στον Νότιο όμιλο πιστεύω θα γίνει «σφαγη» μιας και όλες οι ομάδες είναι πολλοί δυνατές. Φαβορί θεωρώ πως είναι ο Αήττητος Σπάτων τον οποίο και αντιμετώπισα φέτος και η Αμαλιάδα . Ομάδες με ποιότητα και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα δεν θα φαντάζει έκπληξη να πάρει την μια θέση ο Εθνικός ο οποίος αν και πήρε το εισιτήριο τελευταία αγωνιστική έχει την δυναμική να μπει σφήνα. Ο Ηρόδοτος η ευχαρίστηση έκπληξη όμως το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει, πρώτο εντός και τρία συνεχόμενα ματς εκτός κάνει την προσπάθεια του πολύ δύσκολη.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την χρονιά που πέρασε . Σαν προπονητής του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στον πρώτο γύρο, καταφέραμε γύρο να βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα του ομίλου και είχαμε  την καλύτερη άμυνα και στους 8 ομίλους της διοργάνωσης με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών . Δυστυχώς όμως η αλλαγή φιλοσοφίας της διοίκησης δεν με άφησε να τελειώσω το έργο μου και υπέβαλα την παραίτηση μου. Δυστυχώς η ομάδα έπεσε και έχω μια στεναχώρια για αυτό. Από εδώ και πέρα έχω κάποιες επαφές με ομάδες για την νέα σεζόν , θα τις μελετήσω και θα αποφασίσω που θα με βρει η νέα σεζόν.”

Related posts

Με προβλήματα η προετοιμασία στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Δύο προσθήκες και μία αποχώρηση στον Πανηλειακό!

Abola Team 2

Πανέτοιμος ο Εργοτέλης του Σούλη Παπαδόπουλου για το άλμα τίτλου!

Abola Team 3