free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ηρόδοτος: «Την Κυριακή το γήπεδο θέλουμε να θυμίσει άλλες εποχές»-Κανδηλάκης: «Το ματς της πρεμιέρας είναι «κλειδί» για την συνέχεια»

Ο Ηρόδοτος απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου για το Κυριακάτικο ματς με Αστέρα Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα του Ηροδότου:

 

«Την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό υποδεχόμαστε τον Αστέρα Αμαλιάδας για την πρώτη μεγάλη και κρίσιμη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Football League.

 

Είναι σημαντικό να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα για να πάρουμε προβάδισμα στον όμιλο από την πρώτη αγωνιστική.

 

Καλούμε όλους τους φίλους του Ηροδότου να έρθουν στο γήπεδο, να γεμίσουν την κερκίδα και ο κάθε ένας μας να βάλει το δικό του λιθαράκι για την νίκη της ομάδα μας και όχι μόνο.

 

Θέλουμε την Κυριακή αυτή ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ να γίνει η ομάδα του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης.

 

Είμαστε πρωταθλητές στον όμιλο και αξίζουν τα παιδιά μας τη στήριξη όλων, την Κυριακή το γήπεδο θέλουμε να θυμίσει άλλες εποχές, αυτές τις παλιές τις ωραίες όπου στην Αλικαρνασσό δεν έπεφτε πραγματικά καρφίτσα.

 

ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί, πιστοί στο ραντεβού μας για να δώσουμε ώθηση και δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας. Με φωνή, τραγούδι, παλμό και πάθος,

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αγαπημένη μας ομάδα. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια τα δίνουμε όλα για το μεγάλο όνειρο και το μεγάλο παραμύθι που μας οδηγεί στη Β’ Εθνική».

Ο Πρωταθλητής του 8ου Ομίλου Ηρόδοτος «ρίχνεται» την Κυριακή στην «μάχη»  των μπαράζ ανόδου από την Γ εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ, υποδεχόμενος στην Ν. Αλικαρνασσό τον Αστέρα Αμαλιάδας.

 

Ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, Μάνος Κανδηλάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για τα ιστορικά μπαράζ ανόδου, την ομιλία του Νίκου Κακλαμανάκη, ενώ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλείου να δώσει βροντερό παρών στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Αμαλιάδας την Κυριακή .

 

Αναλυτικά όσα είπε o Μάνος Κανδηλάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

 

Για τα ιστορικά μπαράζ ανόδου 

 

«Τα μπαράζ είναι ιστορικά για τον Ηρόδοτο. Και μόνο το γεγονός οτι η ομάδα παλεύει για να βρεθεί στην Δεύτερη Εθνική μετά από 40 χρόνια τα λέει όλα. Θα είναι σημαντικό και για την ομάδα μας και για την Ν. Αλικαρνασσό αλλά για όλο το Ηράκλειο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τα έξι ματς και έχουμε την δυνατότητα αλλά και τα ψυχικά αποθέματα για να τα καταφέρουμε. Ο Ηρόδοτος έχει βαριά φανέλα και κόσμο. Είμαστε έτοιμοι».

 

Για το ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Αμαλιάδας την Κυριακή 

 

«Καλούμε όλον τον κόσμο του Ηρακλείου την Κυριακή στην Ν. Αλικαρνασσό. Τους θέλουμε δίπλα μας για αν μας βοηθήσουν και αν μας δώσουν ώθηση για την νίκη. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο. Το ματς της πρεμιέρας είναι «κλειδί» για την συνέχεια. Αν ξεκινήσουμε νικηφόρα θα πάμε με άλλον… αέρα στα τρία σερί εκτός έδρας ματς  που ακολουθούν».

 

Για το πρόγραμμα των μπαράζ

 

«Δεν είναι και το καλύτερο για μας. Η πρεμιέρα είναι σημαντική αφού θεωρώ οτι στα εκτός έδρας ματς της 2ης, 3ης και 4ης αγωνιστικής θα πάρουμε βαθμούς. Θέλουμε νίκες σε όλα τα εντός έδρας ματς. Εκεί είμαστε δυνατοί. Έχουμε προετοιμαστεί και «διαβάσει» όλους τους αντιπάλους μας, που είναι Πρωταθλητές συνεπώς δυνατές ομάδες όπως και μεις. Έχουνε μεγάλα ρόστερ και έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα. Σε αυτά τα ματς όμως μετράει η θέληση και η συγκέντρωση και όλες οι ομάδες ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Το αποδείξαμε και μεις φέτος με την πορεία μας».

 

Για την ομιλία του Νίκου Κακλαμανάκη 

 

«Ήταν μία σημαντική στιγμή για όλους μας και ειδικά για τους νέους. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Έχουμε περάσει πολλά στον Αθλητισμό και μας είπε πράγματα που έχει ζήσει στην σημαντική του καριέρα. Όταν τον άκουγα σκέφτηκα πόσο θα με είχαν ωφελήσει όσα άκουσα αν ήμουν 16 χρόνων! Μακάρι να τον είχα ακούσει σε εκείνη την ηλικία. Θα με βοηθούσε πολύ».

Related posts

Χαρές και πανηγύρια στον Ηρόδοτο, «διπλό» με 0-1 επί του ΠΟΑ και πρωτάθλημα!

Abola Team 2

Επιστροφή Κώστα Κωνσταντινίδη στον ΠΑΟ Βάρδας

Abola Team 2

Ο Καραστέργιος υπέγραψε στον Άρη Πετρούπολης

Abola Team