free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πεντάστερος ΟΦ Ιεράπετρας, συνέτριψε την Παλαιόχωρα με 5-0!-Για… προδοσία έκανε λόγο ο Μαγκαφίνης

Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήταν εντυπωσιακή και πήρε άνετα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο ΑΟΠ, που ταξίδεψε στην Ιεράπετρα με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή του, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς και η πορεία του στη διοργάνωση τελείωσε πρόωρα. Πέραν των προβλημάτων, τα πράγματα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πολύ δύσκολα για το σύνολο του Δημήτρη Μαγκαφίνη, καθώς έπαιξε για περίπου ένα ημίχρονο με ποδοσφαιριστή λιγότερο, λόγω αποβολής του Πετράκη.

 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους ηττημένους και μόλις στο 2’ ο Ντιατά έκανε το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι νικητές κέρδισαν πέναλτι και ο διαιτητής, κ. Μανδαλενάκης, απέβαλλε τον Πετράκη. Η απόφαση αυτή αμφισβητήθηκε από την πλευρά της Παλαιόχωρας, που υποστηρίζει ότι ήταν υπερβολικός ο καταλογισμός της παράβασης, αλλά και η κόκκινη κάρτα. Ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 2-0 από την… άσπρη βούλα και τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους Λασιθιώτες.

 

Ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ του Ουζούνογλου, στο 57’ και στο 63’, και ο Ντιατά ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 5-0 στο 84’. Η ομάδα των Χανίων είχε τη σημαντικότερη της στιγμή στο 87’ με άστοχο φάουλ ου Δρακάκη.

 

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης (58’ Στάχτιαρης), Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης, Μούτσα (71’ Μίγγας), Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος (73’ Πυθαρούλης), Κορέτας (64’ Κωνσταντίνου).

 

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πετράκης, Ρουσάκης (48’ Πονηρός), Καρδάσης, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης, Δ. Μανουσάκης (40’ λ.τρ. Μαστραντώνακης), Λάσπαντζης, Κοντογιάννης, Δρακάκης.

 

athlitiko.gr

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δεν ήταν φυσικά ικανοποιημένος από τη… βαριά ήττα – αποκλεισμό που γνώρισε η Παλαιόχωρα από τον ΟΦΙ με 5-0 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών .

 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο athlitiko.gr και μίλησε για… προδοσία. Δεν αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες συγκεκριμένα, ωστόσο… φωτογράφισε τους Προβατίδη, Καζαντζίδη και Κερμενίδη, οι οποίοι δεν επέστρεψαν από την άδεια του Πάσχα και αποτελούν παρελθόν για τον ΑΟΠ.

 

Συνεχάρη, πάντως, τον αντίπαλο για τη νίκη του.

 

Αναλυτικά είπε:

 

«Θεωρώ ότι δεν παρουσιάσαμε ούτε στο ελάχιστο την εικόνα που είχαμε όλη τη χρονιά και τελειώνουμε τη σεζόν μ’ ένα άσχημο αποτέλεσμα. Αυτό δε λέει κάτι για μένα. Είναι… βαρύ το σκορ, ωστόσο το χειρότερο πράγμα είναι η προδοσία.

 

Οι παίκτες που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο ήταν παρόντες. Κάποιοι άλλοι που δεν έδωσαν το “παρών” ήταν εκείνοι που… άδειασαν την ομάδα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι σωστοί μαζί μας και όλοι έπρεπε να βρίσκονται εδώ. Συγχαρητήρια στον ΟΦΙ. Έτσι όπως ήρθαμε δε γινόταν να κερδίσουμε. Σημαντικό ρόλο, βέβαια, στη ροή του ματς έπαιξε ρόλο το πέναλτι και η αποβολή, που ήταν υπερβολική».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Μαγκαφίνης: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στην Παλαιόχωρα»

Abola Team 2

Στις 21/3 ο Τελικός Ερμής Ζωνιανών – Επισκοπή

Abola Team 2

Αιολικός: Βαρύ πένθος, «έφυγε» ξαφνικά ο Γενικός Αρχηγός, Γρηγόρης Σιμιτζής

Γιώργος Ανανίδας