free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του Δάσους Χαϊδαρίου εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μαυρίκος.

 

 

 

Ένα δείγμα της ποιότητας και του ταλέντου που ξεχειλίζει στην φετινή ομάδα, παρουσίασε ο Δάσος Χαϊδαρίου στην ισόπαλη με 2-2 αναμέτρηση κόντρα στον ισχυρό και φιλόδοξο Πανιώνιο Καισαριανής

Το νεανικό συγκρότημα των δυτικών προαστίων απέναντι σε μία ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους, εμφανίστηκε απόλυτα ανταγωνιστικό, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον αντίπαλό του και απέδειξε ότι η φετινή του πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, μόνο ως τυχαία δεν  μπορεί να θεωρηθεί.

Ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Μαυρίκος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την νέα εξαιρετική εμφάνιση των πολλών ταλαντούχων παικτών του: «Για ακόμη μία φορά απέναντι σε ομάδα, που έχει θέσει υψηλές βλέψεις, πήγαμε εξαιρετικά. Φέτος αδικήσαμε τους εαυτούς μας,. αφού αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο αντίπαλός μας προηγήθηκε μ’ ένα φάουλ από μακρινή απόσταση, αλλά αντιδράσαμε εξαιρετικά,. Με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή μας φανήκαμε πολύ δυνατοί κι ανταγωνιστικοί, αφού πετύχαμε δύο συνεχόμενα γκολ, προηγηθήκαμε και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμη και την νίκη. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για τη συνέπεια και την διάθεση για προσφορά που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου».

Φιλικό με αντίπαλο τη Κ-17 της Καλλιθέας στις Τζιτζιφιές θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 28 Απριλίου η ομάδα το

Related posts

«Καρέ» ταλαντούχων παικτών η ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2)

Abola Team