free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έμειναν στο 1-1 Αήττητος-Εθνικός-Ξύλο και τραυματισμοί ανάμεσα σε οπαδούς του Εθνικού και τα ΜΑΤ: Αιμόφυρτος αποχώρησε οπαδός των φιλοξενούμενων (ΦΩΤΟ)

Από έναν βαθμό έβαλαν στο σακούλι τους Αήττητος Σπάτων και Εθνικός που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου.

Με ισοπαλία ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του στα Play – Off ανόδου για την Football League Αήττητος και Εθνικός, σ΄ένα παιχνίδι το οποίο σημαδεύτηκε από επεισόδια. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο με εξαίρεση το σουτ του Κατσικογιάννη στο 7΄ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Σικαλιάς δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του.

 

Από το 18΄ κι έπειτα οι Πειραιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι, ωστόσο ο Αήττητος ήταν αυτός που στο 23΄ έφτασε κοντά στο 1-0, ο Σικαλιάς όμως πρόλαβε να διώξει προ του Φαρινόλα πριν αυτός γίνει επικίνδυνος για την εστία του. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν οι «κυανόλευκοι» στο 34΄ με τέρμα του Κατσικοκέρη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Αήττητος πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι το οποίο και πέτυχε στο 45΄ με την εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη, αποτέλεσμα το οποίο ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη παρότι ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι επιζητώντας το 1-2, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μπροστά στο τέρμα του Μιχελή με συνέπεια το 1-1 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης (78′ Κολλαράς), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρουσσάκης, Νικλητσιώτης (65′ Καλογέρης), Κατσικογιάννης (69′ Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγγίρης, Φαρινόλα.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ(Νίκος Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης (43′ λ.τ. Πεχλιβανίδης), Κατίδης, Δωματάς (89′ Μακρυγιάννης), Τεγούσης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (78′ Μάναλης), Παυλάκης.

 

Πηγή: sdna

Με επεισόδια σημαδεύτηκε το παιχνίδι του Αήττητου Σπάτων με τον Εθνικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου! Απίστευτα σκηνικά στα Σπάτα με την λήξη του ημιχρόνου!

 

Υπήρξαν άγρια επεισόδια και γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς του Εθνικού για λόγους που έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Από τις συμπλοκές ένας φίλος του Εθνικού τραυματίστηκε και αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο!

inner

 

inner

 

inner

 

inner

 

Πηγή φωτογραφιών: rpn.gr

Related posts

H σημαντική πρόταση της ΕΠΣ Λέσβου για ελάφρυνση εξόδων στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Τριπλή μεταγραφική προσθήκη στον Παναργειακό

Abola Team 2

Η απάντηση του Δήμου στον Φωστήρα για το γηπεδικό

Abola Team 3