free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ντόρτια» από τον Ολυμπιακό!

 

Εντυπωσιακοί οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψσν με 4-0 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην τελευταία τους φετινή εντός έδρας παράσταση.

 

 

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις εντός έδρας φετινές του υποχρεώσεις στην Super League  

Σε μία ιδιαίτερα «τραυματική» σεζόν, που βρίσκει τη πειραίκή ομάδα να χάνει το πρώτο της πρωτάθλημα επί διοικητικής σκέπης του Βαγγέλη Μαρινάκη και να καταλαμβάνει πλέον την ν Τρίτη θέση επικράτησαν 4-0 των Αγρινιωτών στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.  

Οι «ερυθρόλευκοι» στην τελευταία τους παρουσία στο Καραϊσκάκη στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας… φρέσκο αίμα στη σύνθεσή τους. Βασικοί οι Χουτεσιώτης (δηλαδή στον πάγκο ο Προτό σε μια περίοδο που φημολογούνται πολλά για το μέλλον του), Βρουσάι (είχε συμμετοχή στο πρώτο και το τρίτο τέρμα) και Ανδρούτσος. Έπαιξαν και οι Ιγκόρ-Βέργος στο τελευταίο τέταρτο.

 

Δύο γκολ ο Ανσαριφάρντ (38’, 46’), έφτιαξε τα πρώτα δύο τέρματα των «ερυθρόλευκων» ο Μιραλάς, που ήταν βασικός τελικά και χειροκροτήθηκε όταν έγινε αλλαγή (73’). Ο Ρομαό έδειξε τον δρόμος προς τη νίκη στο 25’ μετά από γύρισμα του Βέλγου από τα δεξιά και σε φάση-καρμπόν ο Φορτούνης έγραψε το 2-0 στο 34’. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έφτιαξε το τρίτο τέρμα της ομάδας του, που έβαλε ο Ιρανός.

 

Μέτριο πρόσωπο στο πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου ο Ολυμπιακός, ο οποίος κυριάρχησε μετά από εκείνο το σημείο, αλλά αντιμετώπισε και πάλι προβλήματα στα μετόπισθεν.

 

Διαιτήτευσε ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

 

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Χατζισαφί, Νικολάου, Ένχελς, Ελαμπντελαουί (76′ Ιγκόρ), Ρομαό (58′ Αντρέ Μαρτίνς), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μιραλάς (73′ Βέργος), Βρουσάι, Ανσαριφάρντ

 

Στον πάγκο: Προτο, Ταχτσίδης, Τζουρτζεβιτς, Μάριν.

 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκους, Ρότσα (76′ Βασιλούδης), Μπεχαρανο (66′ Μπράβο), Τσοκανης, Μοραρ, Ντίας (81′ Βακράκος), Ρόσα, Μαζουρεκ και Μύγας.

 

Related posts

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Τσικρικά και Τζέλλο ο Απόλλων Λάρισας!

Abola Team 2

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Κυριάκος Φύτρας

Τάσος Ζαφειρίου

Η κορυφαία 11άδα για το 2018

Abola Newsroom