free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη-ΑΕΛ 1-0

Στο κόλπο της πεντάδας παράμεινε η Ξάνθη που νίκησε την ΑΕΛ με γκολ του Κασάδο στο 80′

Ζωντανή στο όνειρο για την ευρωπαϊκή έξοδο παρέμεινε η Ξάνθη, η οποία κατάφερε να κάμψει με 1-0 την αντίσταση της ΑΕΛ στο 80΄ με τέρμα του Κασάδο σε αγώνα για την 29η ημέρα της Super League. Η ακριτική ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πίεσε τους Θεσαλούς για να σκοράρει, χωρίς όμως να χάσει την μεγάλη ευκαιρία.

 

Αντίθετα η Λάρισα ήταν αυτή που έφθασε κοντά στο γκολ στο 39΄, με τον Κρίζμαν ο οποίος βγήκε μόνος προ του Ζίβκοβιτς, αλλά ο Σέρβος τον νίκησε. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51΄ σε αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Λεοζίνιο έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Κασάδο απομάκρυνε σε κόρνερ προ του Κρίζμαν.

 

Στο 62΄ αποβλήθηκε ο Γκόλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κλάτ που έκανε πιοο εύκολο το έργο των γηπεδούχων για την επικράτηση. Έτσι φθάσαμε στο 80΄ που η Ξάνθη άνοιξε το σκορ οταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος έκανε άστοχη έξοδο κι ο Κασάδο με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

 

Η Ξάνθη και ενώ υπολείπεται μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθήματος, ισοβαθμεί στην 5η θέση με 40 βαθμούς με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (69΄ Φασίδης), Ντε Λούκας, Τριάδης (46΄ Κάστρο), Τσουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας (42΄ Κασάδο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μπρίτο.

 

AEΛ: (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μπλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο (65΄ Καρατάσιος).

Related posts

Με καλή ψυχολογία οι Αμπελόκηποι

Abola Team

Η Παίκτρια του Α.Ο. Περσέα Σύρου Εύη Καρέτσου

Τάσος Ζαφειρίου

Αλλαγές στο πρόγραμμα φιλικών του Αήττητου

Abola Team 2