free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αίτημα για εξαίρεση της εισαγγελέως κατέθεσε η πλευρά του Σισέ

Την εξαίρεση της εισαγγελέως κ. Γκαμηλιέρη από την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το επεισόδιο μεταξύ του Τζιμπρίλ Σισέ και του Βαγγέλη Μαρινάκη ζήτησε η πλευρά του Γάλλου.

 

Το εν λόγω αίτημα από τους εκπροσώπους του Σισέ ήρθε καθώς η εισαγγελέας ήταν παρούσα στην έφοδο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 13/06/2016 και τη διαδικασία αυτοφώρου κατά του Κυριάκου Θωμαΐδη για την εκπομπή «Δίκη», συνοδευόμενη από αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων ένας που είχε πάρει μετάθεση στη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην αντίπερα όχθη, η πλευρά Μαρινάκη κατέθεσε ένσταση για την παρουσία της πολιτικής αγωγής.

Η δίκη διακόπει εκ νέου, καθώς στις 19:00 θα υπάρξει νέα τριμελής σύνθεση που θα εξετάσει το αίτημα της πλευράς Σισέ. Αν γίνει δεκτό, τότε η δίκη θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (28/02), ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα εξεταστεί και το αίτημα της πλευράς Μαρινάκη και μετά η δίκη θα αναβληθεί για την Τρίτη (28/02).

Νωρίτερα, η δικαστική αίθουσα  στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά είχε εκκενωθεί μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, όμως όλοι οι παρευρισκόμενοι επέστρεψαν στην αίθουσα, καθώς έπειτα από έρευνα των πυροτεχνουργών και των εκπαιδευμένων σκυλιών της Αστυνομίας δεν βρέθηκε κάτι που να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Μετά την επιστροφή των παρευρισκομένων, η εισαγγελέας είπε ότι “η δίκη θα γίνει σήμερα, γιατί ο μηνυτής είναι κάτοικος εξωτερικού”.

 

Πηγή: soccerplus.gr

Related posts

Η Ποδοσφαιρίστρια της Αγίας Παρασκευής Ελπίδα Μπριασούλη

Τάσος Ζαφειρίου

Οι διαιτητές στην 2η αγωνιστική της Football League

Abola Team 3

Χαραυγιακός: Προχώρησε στην απόκτηση του Γιορέντε

Abola Team