free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Ανεβάσαμε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος»

Ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας του κόντρα στο Καματερό, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις συνέχισε απτόητη η Λυκόβρυση, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 εκτός έδρας με το Καματερό.  

Το αποτέλεσμα αυτό καθε αυτό ήταν το λιγότερο, που απασχόλησε τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Ιωάννου, ο οποίος για ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος έριξε στα … βαθιά πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών 

Με άμεση συνέπεια στο πρώτο ημίχρονο  ομάδα να ψάχνει να βρει τα αγωνιστικά της πατήματα, έχοντας να αντιμετωπίσει και την ανυπόφορη για τα δεδομένα της εποχής ζέστη. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου: 

«Για ακόμη ένα παιχνίδ ακολουθήσαμε την ίδια τακτική. Μπήκαμε σε αυτή την διαδικασία δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τις υποδομές μα, ωστόσο και αυτό το εγχείρημα έχει τα ρίσκα του,. Κι αυτό το τονίζω διότι χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο,. Στο πρώτο μέρο δεν μπορούσαμε να … πατήσουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, λόγω της έλλειψης ομοιογένειας, που παρατηρήθηκε, αλλά και λόγω της έντονης ζέστης που επικρατούσε. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να χάνουμε με 1-0 Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμούς, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε ανεβάζοντας θεαματικά τα στάνταρ αποδοσής μας. Θα συνεχίσουμε την  ίδια φιλοσοφία μέχρι το τέλος της σεζόν»

 

 

Related posts

Με πρωταγωνιστή τον Κατσιούλη πέρασε από τη Λαύρα το Χαλάνδρι (φώτο)

abola10

Ανανέωσε με τους Ντάρλα και Κανδαλέπα η Αθηναϊδα

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΣ 3-2

Γιάννης Μελίτας