free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Στους τομείς, που ώθησαν την ομάδα του στον θρίαμβο επί του Χαλκηδονικού, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης. 

 

 

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας, διατηρήθηκε η Κοψαχείλα με την πολύ σημαντική της νίκη με 2-0 επί του αξιόμαχου Χαλκηδονικού.  

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, φανέρωσε πτυχλές των αγωνιστικών αρετών που το χαρακτηρίζουν, με άμεση συνέπεια να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα που τόσο πού επιζητούσε 

Γεγονό το οποίο άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός σημαντικού αντιπάλου, όπως είανι ο Χαλκηδονιός, ο οποίος κι αυτός από την πλευρά του έπαιζσε την κατηγορία.  Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα, είχαμε πάθος και ψυχή, στοιχεία, τα οποία μας ώθησαν σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη, που μας κρατάει εντός στόχων. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος, διάστημα όπου είχαμε την καθολική υπεροχή, για να σφραγίσουμε την νίκη  μ’ ένα πολύ όμορφο τέρμα του Βείζάι.

 

Δεν αρκεί πολλές φορές οι παίκτες μου να δίνουν το 100%. Οφείλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μείνουμε κοντά στην επίτευξη του στόχου. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος»

Related posts

Γκοβερίνος: «Να γίνει ματς αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων»

Μετεβελής (Άτταλος Ν Φιλαδέλφειας): “Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”(vid)

abola10

Κουφογιαννάκης: «Ματς της χρονιάς με Άμιλλα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος