free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
17 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη που απορρέει από τη σπουδαία και ευρεία νίκη επί της Κηπούπολης με 3-0, αλλά παράλληλα κι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το γεγονός ότι  ακόμη δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτε όσον αφορά το κυνήγι της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, αντιμετωπίζουν στην Αλσούπολη τη σαββατιάτικη κρίσιμη, όσο και πολύ δύσκολη εκτός ε΄δρας αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η αναμέτρηση.

Με τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια να δίνει το δικό του στίγμα:

 

«Βρισκόμαστε σε θαυμάσια αγωνιστική, όσο και ψυχολογική κατάσταση απόρροια της νίκης μας επί της Κηπούπολης, ωστόσο αναγνωρίζουμε ακόμη ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε,. Όσον αφοά το κυνήγι της παραμονής.Το μυαλό μας βρίσκεται αποκλειστικά στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα που έχουμε μπροστά μας απέναντι στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, διότι δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Από εκεί κι έπειτα νιώθουμε έτοιμοι, ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

 

 

 

Related posts

ΓΣ στο Φοίνικα Περιστερίου

abola10

Δημητρίου: “Δύο διαιτησίες δωρεάν για τις ομάδες”

abola10

Γαλακτίδης: Να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία μας…

Abola Team