free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού»

Στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Χολαργού αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από τα τεελτυαία νικηφόρα αποτελέσματα, συνεχίζει η Αθηναϊδα την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Χολαργού. 

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Κυψέλης δείχνουν να έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. 

Με τον τεχνικό Παναγιώτη Καλαϊτζίδη να δίνει το δικό του στίγμα: 

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί πλέον στην αναμέτρηση με τον Άρη Χολαργού. Μία ομάδα, η οποία είναι αρκετά δυνατή κι επικίνδυνη και γενικότερα εκτιμώ ότι η η βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει τον αδικεί. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Η ψυχολογία μας είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο αι αυτό το στοιχείο θεωρώ ότ μας επιτρέπει να αγωνιστούμε ακόμη πιο ελεύθερα.»

 

 

Related posts

Στο Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Τάσος Ζαφειρίου

Κουφογιαννάκης: «Μόνο νίκη με Χαλκηδονικό»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Κρατάμε την αντίδραση και τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος