free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Ανταγωνιστικοί με τον Κένταυρο Βριλησσίων»

Το στίγμα του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων, έδωσε ο τεχνικός της Ιεράπολης Σάκης Καλογερόπουλος

 

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Κένταυρο Βριλησσίων κινούνται τα πάντα στην Ιεράπολη. 

Άπαντες στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων έχουν στρέψει την προσοχή τους στη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ , ενώ διάχυτη είναι η δίψα για νίκη, η οποία θα αποτελέσει την καλύτερη επιβεβαίωση της σταθερά ανοδικής πορείας που πραγματοποιεί. 

Με τον τεχνικό ηγέτη Σάκη Καλογερόπουλο να δίνει το δικό του εκάθαρο στίγμα: 

«Μετά το παιχνίδι με τα Μελίσσια, το οποίο διεκόπη λόγω του πολύ δυνατού ανέμου που έπνεε, το μυαλό και όλη μας η προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλεσιτικά στη επερχόμενη αναμέτρηση με τον Κένταυρ Βριλησσίων. Αντιμετωπίζουμε τον πρψωτοπόρο του ομίλου και αυτό το στοιχείο από μόνο του τα λέει όλα όσον αφορά τοπν βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει η αναμέτρηση.

 

Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερό πάθος και ζήλο στις προπονήσεις, γεγονός το οποίο μας οπλίζει με αισιοδοξία και ακόμη μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές μας. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε μέχρι τέλοςυ γα ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

 

 

Related posts

Μοιρασιά στην Καισαριανή (1-1)

Abola Team

«Ήταν μία κακή παρένθεση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΠΟΨ ευχαριστεί για την φιλοξενία τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 3