free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συκαράς: «Να κάνουμε το χρέος μας, κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία έδωσε ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Αγίου Δημητρίου Γρηγόρης Συκαράς. 

 

 

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον τρίτο συγκλονιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ έχει μπει πλέον ο Άγιος Δημήτριος.  

Οι «κυανέρυθροι» με την νέα του ευρεία νίκη με 4-0 επί της Αναγέννησης Πετρούπολης πανηγύρισε το τέταρτο διαδοχικό τους τρίποντο», το οποίο τους παρέχει τη δυνατότητα να διατηρήσουν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για την κατάληψη μίας θέσης, που χαρίζει το εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΑ 

Ο Γρηγόρης Συκαράς ήταν από τους παίκτες της ομάδας του Θόδωρου Κουτσουδάκη, που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πολύ όμορφο γκολ στο 45΄με το οποίο ο δείκτης του σκορ έφτασε σ’ εκείνο το χρονικό σημείο στα επίπεδα του 3-0. 

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Αχαρναϊκό και ΑΟ Περιστερίου στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη τελική ευθεία που περιμένει την φιλόδοξη ομάδα του:

 

«Πετύχαμε μία άνετη νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, ο οποίος επίσης, χρειαζόταν τους βαθμούς για τη σωτηρία του. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα κι ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία γρήγορα γκολ, τα οποία μα απελευθέρωσαν και μας ώθησαν σε αυτή την ευρεία νίκη» 

Ερωτηθείς για τον χαρακτήρα που δείχνει η ομάδα του σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές ο Γρηγόρης Συκαράς έσπευσε να τονίσει τα εξής:

 

«Δείχνουμε αρκετή πίστη και όρεξη. Πράγματι πριν από μερικές αγωνιστικές το τρένο της ανόδου φαινόταν να χάνεται, όμως εμείς  απο την λευρά μας δείχνουμε διάθεση να παλέψεουμε μέχρι τέλους και να εξαντλήσουμε από την πλευρά μας όποιε ελπίδες μας αναλογούν για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Σαφέστατα πλέον η Θύελλα Αγίου Δημητρίου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό μας αλλά η δική μου αίσθηση είναι ότι θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για τη δεύτερη και τρίτη θέση. Από την πλευρά μας κοιτάμε να κάνουμε το χρέος μας, θέλουμε να πετύχουμε τρεις νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και μ’ έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων να παλέψουμε για την άνοδο. Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, συγκεντρωνόμαστε και δουλεύουμε αποκλειστικά γι’ αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους προπονητές μας.  Υπάρχει  αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση κι αυτό νομίζω φαίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου»

 

 

 

 

Related posts

Έχασε τα μπαράζ για την άνοδο η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 1-1 εκτός με Πετράλωνα

Abola Team 3

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ 2-0 Τα στιγμιότυπα

admin

«Φιλική» νίκη για το Καματερό