free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με Μαυρίκο στο τιμόνι το Δάσος Χαϊδαρίου

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον επιτυχημένο προπονητή προχώρησαν οι «πρασινοκίτρινοι».

 

 

 

Την επιτυχημένη φετινή συνταγή δείχνουν αποφασισμένοι να ακολουθήσου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Η διοίκηση του νεανικού συλλόγου των δυτικών προαστίων, μετά από συντονισμένες ενέργειες επέτεινε τη επιτυχημένη της συνεργασία με τον Δημήτρη Μαυρίκο, ο οποίος θα εξακολουθήσει να ηγείται των τυχών των «πρασινοκιτρίνων» και την επόμενη σεζόν.

Με αφορμή την επιμήκυνση της συνεργασίας του με το Δάσος Χαϊδαρίου, ο έμπειρος κόουτς τόνισε τα εξής:

«Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι ανανεώσαμε την συνεργασία μας με το Δάσος Χαϊδαρίου. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου έχουμε μία αρμονική συνεργασία αι αυτό το γεγονός μου παρέχει τη δυνατότητα αν δουλέψω πάνω στο πνεύμα που επιθυμώ, ευελπιστώντας να οδηγήσω την ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Η σεζόν, που ολοκληρώνεται βρίσκει το Δάσος Χαϊδαρίου να καταλαμβάνει την άκρως τιμητική έκτη θέση, η οποία είναι η υψηλότερη τα δέκα τελευταία χρόνια, μα πάνω απ’ όλα, υπάρχουν πλέον πολύ ανοικτοί ορίζοντες και προοπτικές, δημιουργώντας μία νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα».

Αναφορικά με  το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της σεζόν με την Πέρα Κλουμπ, ο Δημήτρης Μαυρίκος προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους ακόμη ταλαντούχους παίκτες που προέρχονται από την πολύ ποιοτική εφηβική ομάδα.

 

 

Related posts

Α.Ε. Δάσος Δάφνη Χαϊδαρίου: Να λειτουργήσει η ομάδα συλλογικά και με ομόνοια

Τάσος Ζαφειρίου

Παρελθόν ο Γ. Τζωρτζάτος από την Τόλμη Περιστερίου

Abola Team 3

Μανωλάς: «Συνεχίζουμε την πτήση προς το όνειρο!»