free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελιή ευθεία του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη και το πάθος για επιστροφή στις επιτυχίες να ξεχειλίζει, θέτει η Αλσούπολη στην τελική της ευθεία την προετοιμασία της ενόψει της καθοριστικής σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Άπαντες στο στρατόπεδο των βορείων προαστίων έχουν συναισθανθεί πλέον ότι μετά την ήττα που γνώρισαν με 3-1 από τον Ιάσωνα στο ντέρμπι του ομίλου την προηγούμενη αγωνιστική, οι όποιες ελπίδες τους για την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και πλέον κάθε βαθμολογική απώλεια θα είναι καταστροφική κι ενώ απομένουν μόλις τρεις στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ενδεικτικές του κλίματος ου έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

«Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη αυτή την εβδομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, Από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στον όμιλό μας. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα αναλύσουμε διεξοδικά τί πήγε καλά και τί δεν λειτούργησε σωστά»

Τις υπηρεσίες του στρατευμένου Χρήστου Μπούζου και του τιμωρημένου Δημήτρη Καραϊσκου θα στερηθεί ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης απέναντι στον  ΑΟΝΑ

 

 

 

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

ΛΑΥΡΑ: Απολαυστική συνέντευξη Σκούρα και Πολυμερόπουλου (vid)

abola10

Καλαϊτζίδης: «Άξια πρωταθλητής ο Παπάγος, θέλουμε καλή εμφάνιση»