free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Να βγάλουμε εγωϊσμό και πάθος»

Το στίγμα του ενόψει του γειτονικού ντέρμπι με τον Παπάγο, έδωσε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης. 

 

 

 

 

Στους ρυθμούς του σαββατιάτικου τοπικού ντέρμπι με τον Παπάγο κινούνται τα πάντα πλέον στον Άρη Χολαργού.

 

Το νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων, το οποίο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον φιλόδοξο και ισχυρό ΑΟ Ιλίου θέλει όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να πετύχει ακόμη ένα αποφασιστικό  βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της απευθείας παραμονής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας

Eνδεικτικές του τρόπου με τον οποίο άπαντες προσεγγίζουν το σαββατιάτικο ντέρμπι με τους «στρατηγούς», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Σπυράκη:

«Η όλη μας προσοχή έχει περιστραφεί αποκλειστικά στο γειτονικό ντέρμπι με τον Παπάγο,. Αντιμετωπίζουμε  μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, η οποία μέχρι πρότινος διεκδίκησε με πολλές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου και σίγουρα η όλη της πορεία μόνο ως τυχαία δεν θα πρέπει αν θεωρηθεί.

Θα πάμε με την απόλυτη συγκέντρωση προσοχή και σοβαρότητα, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Οφείλουμε να βγάλουμε αθλητικό εγωϊσμό , αλλά και το απαιτούμενο πάθος, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτή την αναμέτρηση»

 

«Μετράει» προβλήματα

 

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη Χολαργού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παπάγο. Ο τεχνικός ηγέτης Γιώργος Σπυράκης δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Δημήτρης Τρούλη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Ιλίου, τη στιγμή, όπου έχει διαπιστωθεί σοβαρό πρόβλημα στην θέση κάτω από τα δοκάρια . Κι αυτό διότι ο Μανώλης Μαρκαντωνάκης παρουσιάστηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, την ώρα όπου ο έτερος γκολκίπερ Ηλίας – Μάριος Γαίτανάρης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις εμ την μέση του.

 

  

Related posts

Ξανά στις επάλξεις Πανουργιάς και Τριαντούλης

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Kώστας Παλαιολόγος

Τον Φάνη Καλογερή απέκτησε ο ΑΟ Ιλίου

Abola Team 3