free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τα βρίσκουν» Αναγέννηση Πετρούπολης και Σκαλτσάς

Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν, βρίσκονται πλέον οι δύο πλευρές.

 

 

 

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την  Αναγέννηση Πετρούπολης, όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου των δυτικών προαστίων είναι να επέλθει εντός των ημερών τελική συμφωνία με τον Βασίλη Σκαλτσά αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Σκαλτσάς ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου το τελευταίο τρίμηνο, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την ομάδα, η οποία είχε μείνει πολύ πίσω αναφορικά με την μάχη της παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Η πολυποθητη σωτηρία μπορεί να μην εοδώθηκε , ωστόσο κατά γενική ομολογία, το συγκρότημα των δυτικών προαστίων παρουσίασε ικανοποητικα΄δείγματα γραφής, δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς ταλαντούχους  παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών,

 

Παράμετρος, η οποία «μέτρησε» πολύ στα υπέρ της περίπτωσης του Βασίλη Σκαλτσά, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα εξακολουθήσει να ηγείτια των τυχών του σωματείου και τη επόμενη σεζόν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Καββαδίας: «Πάμε χωρίς άγχος να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Γκυζιακό»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Κομβικό και ιδιαίτερα δύσκολο ματς»

Kώστας Παλαιολόγος