free page hit counter
23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας με αφορμή την επίτευξη του στόχου της παραμονής. 

 

 

 

Η ολοκλήρωση της φετινής περιόδου βρήκε την Ανθούπολη να εξασφαλίζει την πολυπόθητη παραμονή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και να ανοίγει τα …φτερά της πλέον με ακόμη περισσότερη ηρεμία κι αυτοπεποίθηση όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.

 

Ο τεχνικός Θανάσης Ψύλλιας ενδέχεται να παραδώσει στην διοίκηση την έκθεσή του, η οποία θα έχει απολογιστικό χαρακτήρα αναφορικά με τα «πεπραγμένα» της φετινής περιόδου, επισημαίνοντας τις θέσεις του όσον αφορά τις προτεραιότητες για τη επικείμενη ενίσχυση του ρόστερ.

 

Παράλληα εντός των ημερών είναι πολύ πιθανό να συζητηθεί από μηδενική βάση το ενσδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του έμπειρου προπονητή με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

 

Ερωτηθείς ο Θανάσης Ψύλλιας για το τί κρατάει από την φετινή σεζόν, αρκέστηκε να τονίσει τα εξής:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και τη εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής. Ειδικά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές θεωρώ ότι οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτού και τους αξίζουν πολλά μπράβο για όλα όσα έχουν πετύχει»

 

 

 

 

Related posts

Ελεύθερος από το Γαλάτσι ο Βαμβακερής

abola10

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Στούλης: «Είμαστε ομάδα για πολύ ψηλότερα!»

Kώστας Παλαιολόγος