free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Απολαμβάνουμε τους καρπούς δουλειάς τριών ετών»

Στους τομείς που οδήγησαν στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Κατηγορία αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

 

Την ιστορική του άνοδο στην Α’ Κατηγορία πανηγύρισε ο ΑΟ Ιλίου χάρη στην σπουδαά του επικράτησε σε βάρος του Παράδεισου Αμναρουσίου με 1-0.

 

Στο συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων έχουν κάθε λόγο να αισθάνοτια την απόλυτη δικαίωση των κόπων τριών ετών. Τότε όπου το καλοακίρι του 2015 είχε ξεκινήσει μία τιτάνια προσπάθεια, ώστε η ομάδα να ανακτήσει την χαμένη της αίγλη και να φτάσει στο σημείο να ανήκι πλέον στην κορυφαία των ερασιτεχνικών κατηγοριών του αθηναίκού ποδοσφαίρου.

 

Ο αρχιτέκτονα των επιτυχιώ των τριών τελευταίων χρόνων Γιώργος Τζώτζης αναφέρθηκε στο επίτευγμα της ομάδας του:

 

«Όλοι μας αισθανόμαστε πολύ όμορφα για την επίτευξη ενός πολύ μεγάλου στόχου που είχαμε θέσει! Ουσιαστικά απολαμβάνουμε τους κόπους μιας σκληρής δουλειάς τριών ετών, αφού όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015, όταν κι η ομάδα βρισκόταν στην Γ’ ΕΠΣΑ . 

Μαζί με την διοίκηση οριοθετήσαμε τους στόχους μας κάνοντα σχεδιασμό με βάθος τριετίας, ο οποίος πήγε εξαιρετικα. Την πρώτη χρονιά καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Β’ Κατηγορία, πέρυσι σωθήκαμε σχετικά άνετα παίζοντας ελκυστιικό ποδόσφαιρο και φέτος υλοποιήσαμε τον πολύ σημαντικό στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

 

Αυτό που προέχι πλέον, είναι να τα βάλουμε κάτω, να εξετάσουμε τις επιλογές μας, να οριοθετήσουμε τους στόχους γιατην επόμενη σεζόν και το κυριότερο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να φανεί ανταγωνιστικό στο πολύ δύσκολο κι απαιτητικό πρωτάθλημα όπου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν» .

 

Related posts

Σπυράκης: «Τεράστια νίκη ψυχολογίας!»

Με ανατροπή για «όσκαρ» το Γαλάτσι πήρε το διπλό από το Δούρειο στο φινάλε!

Abola Newsroom

Ψύλλιας: «Απομένουν επτά τελικοί»

Kώστας Παλαιολόγος