free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακουλέας: «Έχουμε κάνει 11 αγωνιστικές πρωταθλητισμού!»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Φωστήρα Ηλιούπολης στην παραμονή, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Κυριακουλέας.

 

 

 

Την παραμονή του στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας εξασφάλισε οριστικά ο Φωστήρας Ηλιούπολη με την [λευκή] εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε από την συντοπίτισσά του Ηλιούπολη.

Από τη ημέρα όπου ο Παύλος Κυριακουλέας επέστρεψε στην άκρη του πάγκου, οι «κιτρινόμαυροι κυριολεκτικά έχουν διαγράψει πορεία πρωταθλητισμού, αφού κατάφεραν α σώσουν σχετικά άνετα την κατηγορία, παρά το γεγονός ότι είχαν βρεθεί πέντε πόντους κάτω από την Πεύκη, που βρισκόταν στα όρια της διακεκαυμένης ζώνης του υποβιβασμού.

Η σκληρή δουλειά αλλά και η σιδερένια θέληση, που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Παύλου Κυριακουλέα οδήγησαν στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου. Με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας να αρκείται να τονίζει τα εξής:

« Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς. Όταν είχα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, ο Φωστήρας Ηλιούπολης βρισκόταν πέντε πόντους κάτω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, όμως κάναμε πορεία πρωταθλητισμού αυτές τις 11 αγωνιστικές, με άμεση συνέπεια να σώσουμε το … καράβι. Καταλυτικό ρόλο σ’ αυτό, θεωρώ ότι διαδραμάτισε το γεγονός ότι με τα περισσότερα παιδιά είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν για διάστημα τριών ετών και γνωρίζαμε ποιόν δρόμο να ακολουθήσουμε. Το θετικό, πάντως είναι ότι έστω και στην άσχημη χρονιά, η ομάδα σώθηκε και μπορεί πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε ο Ρούπτσος από την ΑΕ Χαλανδρίου

Kώστας Παλαιολόγος

«Καλπάζει» ο ΠΑΟ Ρουφ! Νέο διπλό 0-3 με αντίπαλο την Κηπούπολη

Abola Newsroom

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ευχαριστίες στον Απόλλωνα, συγχαρητήρια στη διαιτησία

abola10