free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Το σύνθημα για νικηφόρα αυλαία στη σεζόν, έδωσε ο Τεχνικός Διευθυντής των Λεόντων Βασίλης Μορφίδης. 

 

 

 

 

Η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες αποτελεί το ζητούμενο για τους Λέοντες όσον αφορά την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Καλαμακίου

Η συντριβή που γνώρισε η ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική από την Δάφνη Αθηνών με 4-0 και πολύ περισσότερο η τραγική ανασταλτική λειτουργία, που έδειξε το συγκρότημα της κεντρικής Αθήνας. Σαφέστατα έχει προβληματίσει τους πάντες στο στρατόπεδο του συλλόγου και όλοι προσεγγίζουν την κυριακάτικη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ως μία καλή ευκαιρία να κλείσει θετικά η σεζόν.

Ενδεικτικές είναι  οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Βασίλη Μορφίδη:«Την προηγούμενη αγωνιστική δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι στον ανασταλτικό τομέα. Αυτό μαρτυρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε τέσσερα γκολ σε ισάριθμες φάσεις όπου δημιούργησα οι αντίπαλοί μας. Η προσοχή μας έχει στραφεί τώρα στην αναμέτρηση με τον Άρη Καλαμακίου, όπου θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά με νίκη και με καλό ποδόσφαιρο. Οφείλουμε  να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με την απαιτούμενη σοβαρότητα»

 

 

 

Related posts

Χατζηλιάς: Ο κορονοϊός μας χάλασε τα σχέδια…

Abola Team

Η Κηφισιά 2010 νίκησε 1-0 εκτός την ΑΕ Αιγάλεω

Abola Team 3

Ο Εθνικός Αστέρας 3-0 τα Πράσινα Πουλιά

Abola Team 3