free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παναγόπουλο, Γκούρλια και πέντε ταλαντούχους απέκτησε ο Βοτανικός

Στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν γίνει καθιστούν την ομάδα του Βοτανικού εκ των φαβορί για την άνοδο και επιστροφή σε πρώτη φάση στην Β’ ΕΠΣΑ ανακοινώθηκαν από την ομάδα.

Ετσι, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Παπακώστα θα αγωνίζεται πλέον  ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Χάρης Παναγόπουλος, που ήταν βασικό στέλεχος στα Ιλίσια 2004 και είχε άψογη συνεργασία εκεί με τον Αργύρη Παπακώστα, αλλά και ο 26χρονος μέσος Βασίλης Γκούρλιας που έχει αγωνιστεί σε Γ΄και Δ΄Εθνική με Κάστορα και ΑΟ Καστοριάς.

Επίσης αποκτήθηκαν και πέντε νεαροί που αναμένεται εκτός από ενίσχυση στον παρόν, να αποτελέσουν και επένδυση για το μέλλον της ομάδας. Πρόκειται για τον 21χρονο ακραίο μπακ Μάνο Τίμπη από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, τον 18χρονο μέσο Αλέξανδρο Χρήστου από τον Αγιο Θωμά, τον 19χρονο αμυντικό Βασίλη Βάσση από τον Αγιαξ Ταύρου, τον 18χρονο ακραίο μπακ Αντώνη Πρίντζιο από τον Ηλυσιακό και τον 18χρονο ακραίο επιθετικό Μπέσο Ζαράντια από τον ΑΟ Πειραιά.

Ετσι, στον Βοτανικό έφτασαν τις 11 μεταγραφές, ενισχύοντας το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Related posts

Τσιάκαλος: «Μονόδρομος η νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου-ΑΕ Περιστερίου 2-0: Τρεις κόκκινες στο παιχνίδι

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom