free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Κέρδος οι πιτσιρικάδες μας»

Στην ποιότητα των παικτών που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου, στάθηκε ο τεχνικός του Δούρειου Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 

 

 

Μπορεί προ ημερών να ολοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Δούρειο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, με την νεανική ομάδα της Κυψέλης να πραγματοποιεί μία αξιοπρόσεκτη παρουσία, ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι σταματούν οι προπονήσεις και η γενικότερη προσπάθεια.

 

Στον Δούρειο ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την «επόμενη ημέρα», με τον τεχνικό ηγέτη Μάκη Ντέτσικα σε συνεννόηση με τη διοίκηση να εξετάζουν τις επιλογές τους, δίνοντας ιδιάζουσα αξία στους πολλούς πιτσιρικάδες, που απαρτίζουν το υπάρχον ρόστερ:

 

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ως σύνολο. Οι πιτσιρικάδες αποτελούν το μεγάλο μας κέρδος και την βάση πάνω στην οποία φιλοδοξούμε να χτίσουμε την ομάδα του μέλλοντος. Όσον αφορά τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό, στις προθέσεις μας είναι να αποκτήσουμε δύο – τρεις ποιοτικούς παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο και θα πλαισιώσουν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ».

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής  παρουσίασε ο Δούρειος στο νικηφόρο του φιλικό με 3-0 κόντρα στη Δάφνη Αθηνών, όπου χρησιμοποιήθηκαν πολλοί ταλαντούχοι και ορισμένοι υπό δοκιμή παίκτες,. Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι για την προσεχή Τρίτη (29/5 ) με αντίπαλο τα Πατήσια στις 8:30 μ.μ.

 

 

 

Related posts

Παρελθόν ο Τσιάκαλος από τον Αστέρα Χαϊδαρίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Ιπποκράτης-Πανθησειακός 1-0

Abola Team 3

Ανανέωσε με Ζαμπέτα ο Ιπποκράτης